scarecrow Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mój najnowszy (jak narazie - bo rowerów nigdy za wiele ) rower, który zastąpił Accenta Shannona i służy do rodzinnych wypadów i wyprawek. Specyfikacja 2016: Rama - 700C / ALU 6061-T6 / MĘSKA - 19" Amor - SR SUNTOUR NCX-D / SKOK 63MM / BLOKADA HYDRAULICZNA Stery - AHEAD FSA NO.10 / 1-1/8" / WEWNĘTRZNY Korba - SHIMANO DEORE T611 / 48X36X26T / ZINTEGROWANA OŚ BB51 Przerzutka przód - SHIMANO DEORE T610 Przerzutka tył - SHIMANO DEORE LX T670 Wielotryb - DEORE HG62-10 / 11-34T Łańcuch - Shimano HG 54 Piasty - SHIMANO DEORE LX T675 (PRĄDNICA)/DEORE LX T675 / 36H / SREBRNE Obręcze - MACH1 820 DISC / CZARNE Opony - SCHWALBE MARATHON MONDIAL / 28X1.60 / REFLEX Hamulce - SHIMANO DEORE T615 (HYDRAULICZNE) reszta nieważna Na razie dorzuciłem do niego tylko pedały SPD 520 i stare siodełko, do którego przywykła moja szanowna... W planach na razie tylko dodatki - przedni bagażnik lowrider, torba na kierownicę... Wrażenia z jazdy bardzo przyjemne - dużo wygodniejszy niż poprzedni Shannon, można kręcić bez końca - ogólnie bardzo dobrze skonfigurowany rower i udało mi się go wyrwać w dobrej cenie. Oczywiście użytkuję go głównie po płaskich i utwardzonych drogach - i z całą familią... 1 2 Odnośnik do komentarza
Pitt35 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Niezła maszynka do kręcenia setek kilometrów. Faktycznie fajna konfiguracja. A jak się sprawują te opony? Jak z przyczepnością na mokrym asfalcie i w terenie? Mam zamiar je sobie kupić do mojego osiołka na wyprawy z sakwami i słyszałem od kumpla, że jemu pasują ale zawsze wolę mieć kilka opinii. Odnośnik do komentarza
scarecrow Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Niezła maszynka do kręcenia setek kilometrów. Faktycznie fajna konfiguracja. A jak się sprawują te opony? Jak z przyczepnością na mokrym asfalcie i w terenie? Mam zamiar je sobie kupić do mojego osiołka na wyprawy z sakwami i słyszałem od kumpla, że jemu pasują ale zawsze wolę mieć kilka opinii. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tych opon na mokrym, w terenie (raczej lajtowym) i piaskach kaszubskich dawały radę. Czuje się na nich pewnie.A sam rower jest mega wygodny. Bardzo odpowiada mi ta kierownica bo mam na niej milion konfiguracji chwytu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza
Pitt35 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Dzięki czyli do podróży z sakwami są ok. To sobie sprawię takie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi