scarecrow Napisano 19 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwiecień 2017 Mój pierwszy samodzielnie złożony rower - na crossowej ramie Accent Shannon. Nie wiem dokładnie, który to rocznik ramy, ale kupowałem w 2011 roku Rama Accent Shannon 2011- 18'' Koła AlexRims DH19 - zaplatane na szprychach CNSpoke, nyplach DT Swiss i piastach Novatec Oponki Schwalbe Marathon HS 420 Napęd Deore Przerzutka przód LX, tył Deore XT Amor zwykły Suntour Hamulce V-ki AVID Reszta gratów z odzysku Mój pierwszy projekt do śmigania ogólnego - po drogach przede wszystkim płaskich i utwardzonych. Strzała śmigała aż miło, nie straszne mi było zrobienie na niej 100km. W tym roku sprzedałem (ale po sąsiedzku, więc go widuję :)) - zamieniony na Unibike Globetrotter. Ogólna ocena: 7/10 - bardzo wygodna rama, ale delikatnie za mała jak dla mnie, a mam tylko 175 cm wzrostu... 1 Odnośnik do komentarza
alfine-11 Napisano 19 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwiecień 2017 Konsekwencja kolorystyczna Odnośnik do komentarza
scarecrow Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwiecień 2017 Miał być jeszcze bardziej czarny, ale brakło mi "czasu" Odnośnik do komentarza
alfine-11 Napisano 19 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwiecień 2017 Też śmigam na czarny rowerku i coraz częściej spoglądam na te kolorowe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi