kozi Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Witam, korzystając z pogody która ostatnio nas rozpieszcza planuje śmignąć na hel w obie strony w którąś niedzielę. Są chętni żeby się dołączyć? Odnośnik do komentarza
B K Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Chętnie pojadę, ale niestety termin jaki by mi pasował najszybciej to piątek lub sobota podczas najbliższego długiego weekendu na przełomie maja/czerwca. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
kozi Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Niestety u mnie tylko niedziele wchodzą w grę, zakładam średnią w okolicach 20km/h, czyli z krótkim postojem zejdzie praktycznie cały dzień (11-12h). Odnośnik do komentarza
sender Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 To sie Panowie @kozi , @B K szybko decydujcie póki sezonu wakacyjnego nie ma, potem będzie tylko gorzej. Albo będziecie jechać asfaltem wśród sznura aut i smrodu albo szlakiem R10 w tłoku. Odnośnik do komentarza
kozi Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Znam tą trasę i sezonu się nie boję. Rower MTB to dość wszechstronna bestia, nieco znajomości trasy i można śmigać aż miło. Jak zapewne zdążyłeś zauważyć koledze odpowiada termin piątek/sobota, mi niestety zostają wyłączenie niedziele na taki wyjazd więc zapewne razem się nie wybierzemy. Szkoda tylko, że udzielasz się w temacie nic do niego nie wnosząc... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi