Skocz do zawartości

Rumia i okolice, trening MTB

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest ktoś chętny na treningi w lasach Trójmiejskiego Parku Narodowego?

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć, ja jestem chętny na jazdę po TPK. Mieszkam co prawda z drugiej strony parku ale myślę, że wszystko jest do dogadania :) 

Opublikowano
Cześć, ja jestem chętny na jazdę po TPK. Mieszkam co prawda z drugiej strony parku ale myślę, że wszystko jest do dogadania  
To mam nadzieję że się niebawem dogadamy i gdzieś wybierzemy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym się pisał (Gdynia). Co prawda jestem amatorem i nie wiem jaki miałby być to trening, ale chętnie pokręcę!

Opublikowano

Cześć, rownież amator z Rumi z chęcią bym się spotkał na wspólna jazdę na poznanie tras :)

Opublikowano
Też Rumia. Tylko MTB. Możemy się kiedyś umówić koło Zochliny i pojechać trasę rezerwat Cisowa, Zbychowo, kawałki tras Garmina Rumia/Reda.
Kręcę się w okolicach: https://www.strava.com/athletes/19045235
O widzę że jest nas coraz więcej. Ja jestem jak najbardziej na tak. Często jeżdżę koło karczmy Zochlina więc nie ma problemu. Jak coś to pisz.

Opublikowano
O widzę że jest nas coraz więcej. Ja jestem jak najbardziej na tak. Często jeżdżę koło karczmy Zochlina więc nie ma problemu. Jak coś to pisz.

Witam. Jestem dziś koło zochliny o godz 17:30

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja jestem chętny, z tym, że mój rower jest uziemiony - czeka w serwisie na części do amorka - rozsypał się tłumik powrotu w Reconie.

Opublikowano
Ja jestem chętny, z tym, że mój rower jest uziemiony - czeka w serwisie na części do amorka - rozsypał się tłumik powrotu w Reconie.
Mam nadzieję że szybko będzie sprawny.

Opublikowano

@patryg4 chyba się dziś mijaliśmy na skrzyżowaniu koło zocholinki jak zjeżdżałeś z góry a ja przez przejście przejeżdżałem. jestem chętny ale przyszły tydzień do 10 mam zawalony. po 10 jak najbardziej. (ja na roweże Specka rockhopper czarno(ciemny szary) niebieski czarny kask )

Opublikowano
[mention=5356]patryg4[/mention] chyba się dziś mijaliśmy na skrzyżowaniu koło zocholinki jak zjeżdżałeś z góry a ja przez przejście przejeżdżałem. jestem chętny ale przyszły tydzień do 10 mam zawalony. po 10 jak najbardziej. (ja na roweże Specka rockhopper czarno(ciemny szary) niebieski czarny kask )

Raczej się nie mijaliśmy ponieważ wczoraj nie jeździłem. Chyba że pomyliłeś dni, bo ostatnio widziałem jakiś kolarzy na przejściu dla pieszych. Z daleka niestety roweru nie poznałem.

Opublikowano
Czym w ogóle jeździcie panowie ?
Trek x caliber 7 2015 patrz sygnatura. Rower MTB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Udało się Wam wspólnie pojeździć?

Też chętnie dołączę jeśli można 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Udało się Wam wspólnie pojeździć?
Też chętnie dołączę jeśli można 
Niestety puki co nie. Ja narazie mam niesprawny rower, a na dodatek zaczął się rok szkolny, a ja jeszcze taki wiek że muszę chodzić. :D

Opublikowano

Witam. Ja również byłbym chętny na wspólne jazdy MTB po TPN. Dni od poniedziałku do czwartku po godzinie 17. Mieszkam na Oksywiu. Ewentualnie niektóre weekendy wchodzą w grę. Kiedyś trenowałem XC. Poziom na dzień dzisiejszy mam mizerny, ale docelowo chciałbym wystartować w kilku maratonach w przyszłym roku.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam. Ja również byłbym chętny na wspólne jazdy MTB po TPN. Dni od poniedziałku do czwartku po godzinie 17. Mieszkam na Oksywiu. Ewentualnie niektóre weekendy wchodzą w grę. Kiedyś trenowałem XC. Poziom na dzień dzisiejszy mam mizerny, ale docelowo chciałbym wystartować w kilku maratonach w przyszłym roku.
Witam. Nowy rok się zaczął, a temat zamarł, nadal kręce sam. Czy jest ktoś nadal chętny na kręcenie po Rumskich lasach? Chętnie poznam nowe trasy. Przydały by się jakieś single, których ja niestety za wiele tutaj nie znam :D

Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja nadal reflektuje na wspólny wyjazd. Jeśli kręcisz sam to zapraszam na jazdę. Dojedziesz z Rumii na Chylonie SKM i możemy się spotkać na latanie po chylońskich laskach :) Najbardziej pasuje mi wtorek i czwartek o godzinie 16.

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja nadal reflektuje na wspólny wyjazd. Jeśli kręcisz sam to zapraszam na jazdę. Dojedziesz z Rumii na Chylonie SKM i możemy się spotkać na latanie po chylońskich laskach smile.png Najbardziej pasuje mi wtorek i czwartek o godzinie 16.

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka

Rozumiem, niema problemu, mam nadzieję że się zgramy. (y) Zawsze fajniej jest pokręcić w dwie osoby. Ze względu na to że jestem w wieku szkolnym to nie obiecuję że na godzinę 16 dam radę. Ale z tym to napewno się dogadamy.

Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
27 minut temu, leszcz napisał:

Dawać rumskie szajbusy. Trzeba się razem mobilizować przeciwko zimowej szarówie ;)https://www.strava.com/athletes/18350549

Nawet Ci kiedyś wysłałem na stravie requesta. Z @patryg4 kilka razy udało się pojeździć, a teraz raczej w weekendy (niedziela rano póki rodzina jeszcze śpi).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
59 minut temu, patryg4 napisał:

Dobra Pany, centruje koła i możemy razem kręcić. @malkontent Tak, nadal tego nie zrobiłem :P

Widziałeś co się dzieje. Niedziele rano są aktualne.