davidnth27 Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 WItam Zakupiłem rower z ramą carbonową firmy Kross, rower zamówiłem przez internet poprzez znany serwis aukcyjny, dziś otrzymałem przesyłkę, karton z rowerem był w stanie nienaruszonym, rower zawinięty w folię stretch po odwidnięciu folii i dokładnym obejrzeniu roweru dostrzegłem rysę na lakierze/carbonie? Mój pierwszy tego typu rower, ciężko mi to dokładnie ocenić, więc bardzo proszę o pomoc fachową oczywiście w miarę tego co widać na zdjęciu. Wysłałem je również do sprzedawcy i zastanawiam się czy podjechać do autoryzowanego serwisu Krossa w moim mieście, żeby to ocenili?
Franz Mauer Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Dla mnie to wygląda jakby ktoś w niechlujny sposób zamontował rower za górną rurę na stojaku. Pewnie nic poważnego, ale lepiej to sprawdzić w serwisie 🙂
davidnth27 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Opublikowano 18 Maja 2018 Górna ryska jest na napisie, który wydaje mi się nieco grubszy i tam raczej sprawa prosta, jest delikatna i raczej nic nie uszkodzone. Gorzej z ta niżej bo dziwnie wygląda, jest wieksza, niby jak przejeżdżam palcem to nie czuć, żeby była głęboka, ale widać różnice kolorów. Tylko, ze w tym miejscu wyglada jakby rower był szary, a miał napisy czarne, które jeszcze pogrubiają i może być tak ze napisy się delikatnie zdrapal i to co widać to właśnie ten kolor szary, a nie włókna. No nic podjade rano do serwisu, niestety mam tylko jeden autoryzowany serwis krossa, opinii nie ma cudownych, ale może mi Panowie uprzejmie pomogą.
Rekomendowane odpowiedzi