lejtek Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Cześć, mogę kupić powyższy model w okolicach 1500zl nowy. Czy to będzie odpowiedni rower na pierwsze MTB? Mam 182 cm wzrostu czy koła 27,5 nie będą zbyt małe? Czy macie jakieś opinie na temat tego roweru? Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny. Wysłane z mojego Xperia Z3C przy użyciu Tapatalka
ZakręconyStachu Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Według mnie to bardzo spoko wybór. Ale co do kół to się nie wypowiem. Edytowane 16 Maja 2018 przez ZakręconyStachu
WojtekWojtek Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 29 minut temu, lejtek napisał: Cześć, mogę kupić powyższy model w okolicach 1500zl nowy. Czy to będzie odpowiedni rower na pierwsze MTB? Mam 182 cm wzrostu czy koła 27,5 nie będą zbyt małe? Czy macie jakieś opinie na temat tego roweru? Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny. Nowy? Koła jak koła - jaki rozmiar ramy?
Gość Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Wielkości koła nie dobiera się do wzrostu. ja jeżdżę na 29", a przesiadam się niedługo na 27,5", a jeździłem całe swoje życie na 26", tak jak @WojtekWojtek zauważył, ważna jest wielkość ramy. Jeśli kupisz rower w takiej specyfikacji https://www.dobrerowery.pl/kross-level-r6-2014 za tę kwotę to będzie to najlepszy deal jaki zrobiłeś. Ja bym brał dwa i na handel. bardzo, ale to bardzo dobra cena. Sprzedawca musi być zdesperowany, jeśli ten rower jest nowy ze sklepu, to stoi już 4 lata. W takiej sytuacji zwróć uwagę na stan opon, bo mogą już być popękane, choć nie muszą.
WojtekWojtek Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 4 minuty temu, SpiderMAN napisał: Jeśli kupisz rower w takiej specyfikacji https://www.dobrerowery.pl/kross-level-r6-2014 za tę kwotę to będzie to najlepszy deal jaki zrobiłeś. Dlatego zapytałem czy nowy. No i rama może być np. XS.
Gość Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 1 minutę temu, WojtekWojtek napisał: Dlatego zapytałem czy nowy. No i rama może być np. XS. Cena nawet na używkę mocno zaniżona...
gem Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Jeśli rower nowy to cena naprawdę spoko warta uwagi(osobiście wolę koła29) Jak masz możliwość osobiście zobaczyć ten rower i usiąść na nim i stwierdzisz że się dobrze czujesz to bym brał.
lejtek Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Opublikowano 16 Maja 2018 Rower z fabryki z magazynu ewentualnie po expo czego jeszcze się dowiem. Po dobrej znajomości. Będę miał możliwość usiasc i dokładnie obejrzeć zanim kupię. Wysłane z mojego Xperia Z3C przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 3 godziny temu, lejtek napisał: Rower z fabryki z magazynu ewentualnie po expo czego jeszcze się dowiem. Po dobrej znajomości. Będę miał możliwość usiasc i dokładnie obejrzeć zanim kupię. Wysłane z mojego Xperia Z3C przy użyciu Tapatalka Mierz i bierz. Osprzęt sam wart z połowę może więcej tej kwoty
Rekomendowane odpowiedzi