lejtek Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Witajcie, jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o rodzaje rowerów. Ostatnio znalazłem w piwnicy rodziców takie cudo i zastanawiam się czy jest to coś warte. Osprzęt jest strasznie zniszczony i ogólnie rower bardzo zaniedbany. Pomożecie? Z góry dzięki Wysłane z mojego Xperia Z3C przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Stalowa, ciężka, stara... A i z pełny, zawieszeniem, czytaj fotel bujany.
mateusz_zwolinski Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 11 minut temu, lejtek napisał: zastanawiam się czy jest to coś warte W tym przypadku to już w skupie złomu trzeba pytać
Gość Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 43 minuty temu, mateusz_zwolinski napisał: W tym przypadku to już w skupie złomu trzeba pytać Nie chciałem tego napisać :D Ale niestety taka jest bolesna prawda.
Andrzej Sawicki Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Fajny rower do jazdy po bułki. Nikt nie ukradnie.
lejtek Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Opublikowano 16 Maja 2018 Dobra, dobra zrozumiałem dzięki wielkie za błyskawiczne i błyskotliwe odpowiedzi. Muszę go teraz czymś na ten złom zaciągnąć...Wysłane z mojego Xperia Z3C przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 W dniu 16.05.2018 o 16:41, lejtek napisał: Dobra, dobra zrozumiałem dzięki wielkie za błyskawiczne i błyskotliwe odpowiedzi. Muszę go teraz czymś na ten złom zaciągnąć... Wysłane z mojego Xperia Z3C przy użyciu Tapatalka Możesz próbować wyczyścić, nasmarować i sprzedać za jakieś 150-200zł. Może znajdzie się jakiś chętny, żeby jeździć "po bułki"
Rekomendowane odpowiedzi