Skocz do zawartości

Rower FULL SUSPENSION do 2500zł

Kalami212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam pytanie czy znajde jakis fajny rower FULL SUSPENSION w cenie do 2500zł?
Jesli tak prosze podac nazwe lub wysłać link.
                                     Z góry dziekuje ;D

Opublikowano
8 minut temu, Kalami212 napisał:

Witam wszystkich! Mam pytanie czy znajde jakis fajny rower FULL SUSPENSION w cenie do 2500zł?
Jesli tak prosze podac nazwe lub wysłać link.
                                     Z góry dziekuje ;D

A co znaczy "fajny"?

Do 2500 masz w Decathlonie fulla. Do rekreacji i jazdy bez szaleństw powinien być ok:

https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-540s-275-id_8379042.html

Opublikowano

Wiele jest ofert pierwszokomunijnych ☺️

Opublikowano

@mirekh nie pomyslalem :D ale pomoglbys jeszcze bardziej jakbys mogl wyslac jakis link do typowego rowera FULL ale takiego nie na spokojna jazde ale bardziej cos typu enduro

Opublikowano

za 2500 - chyba żartujesz. Za tą kwotę ciężko wyrwać sensowne ht a Ty piszesz o fulu. Wysiliłeś się chociaż trochę i przejrzałeś allegro czy olx. Odnoszę wrażenie, że nie i stąd mój poprzedni post.

Opublikowano

Odpowiadając wprost nie. W tych kwotach prawie wszystko o ile nie wszystko to szrot wymagający dodatkowo reanimacji. To też koszty czyli musiałbyś nabyć coś pod 2 K a to już naprawdę przekracza moją wyobrażnię o enduro. W Deca cokolwiek w co warto wchodzić jak idzie o fulla to 3,5K. 

Opublikowano

2500zł wystarczy Ci na amortyzator i damper - a gdzie reszta?

Opublikowano
21 minut temu, KRIS00 napisał:

2500zł wystarczy Ci na amortyzator i damper - a gdzie reszta?

Jak dobrze pójdzie 😛

Opublikowano

ten fokus ciekawy - w opisie xc enduro więc w sumie nadaje się do wszystkiego xD

ja się dziwię, że temat jeszcze otwarty ale moderator może jeszcze śpi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...