Piotrek 11 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Witam Wszystkich .Jestem posiadaczem Rower KROSS Level R5 2017 kupiłem go jesienią 2017 wszystko było ok do niedzieli kiedy to złapałem kapcia nie mogę ściągnąć opony jakby była zaklejona do obręczy, więc udałem się do serwisu krosa też mieli problem dzwonili do działu serwisu kros z pytaniem serwis twierdzi że do tego modelu były montowane dęntka i opona.A tu wygląda jakby do koło była zamontowana opona bez dętkowa. Jak wyrwę oponę na siłę z obręczy to uszkodzę oponę .Kupiłem rower w Krakowie sklep Go Ride.Może ktoś mi coś doradzić co zrobić.
Gość Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 1 minutę temu, Piotrek 11 napisał: Witam Wszystkich .Jestem posiadaczem Rower KROSS Level R5 2017 kupiłem go jesienią 2017 wszystko było ok do niedzieli kiedy to złapałem kapcia nie mogę ściągnąć opony jakby była zaklejona do obręczy, więc udałem się do serwisu krosa też mieli problem dzwonili do działu serwisu kros z pytaniem serwis twierdzi że do tego modelu były montowane dentka i opona.A tu wygląda jakby do koło była zamontowana opona bez dentkowa. Jak wyrwę oponę na siłe z obręczy to uszkodzę oponę .Kupiłem rower w Krakowie sklep Go Ride.Może ktoś mi coś doradzić co zrobić. Nie rozumiem. Serwis wziął rower i oddał Ci bez rozwiązania problemu? No i piszemy dętka, a nie dentka.
Ares Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) To częsty przypadek. Jedziesz na siłę i już. Nic nie uszkodzisz. Chwyć oponę obiema rękami i spróbuj oddzielić ją od obręczy. Musi puścić. Swoją drogą nie korzystaj już z tego pseudo serwisu. Edytowane 9 Maja 2018 przez Ares
IOO Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Jak kupiłeś w Go Ride to podejdź do ich serwisu, tylko tego na Skorupki tam jest spoko serwisant. Ten sklep z Wielickiej (gdzieś z tamtej strony miasta) jest beznadziejny.
trollu Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 nawet gdyby była bezdętkowa to powinna lekko zejść z progu obręczy, nie jest przyklejona butaprenem
Gość Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Ja dzisiaj opony wymieniałam i jedna też siedziała, jak przyspawana. Przydepnęłam oponę, pociągnęłam za obręcz (nie za szprychy!) i ładnie zeszło.
Gość Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) del Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Gość
Piotrek 11 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Wszystkim dziękuję za wypowiedzi wróciłem z pracy i dałem rady koło zrobione w tym serwisie już się nie pokarze ...
Rekomendowane odpowiedzi