kozi Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witajcie, mieszkam niedaleko lotniska w Gdańsku, niestety ze względu na rodzaj pracy czas na jazdę rowerem mam najczęściej wieczorem lub nawet w nocy. Najczęściej mtb, rzadziej szosa ale pisałbym się na obie wersje kręcenia. Jakby ktoś jeszcze jeździł w godzinach 22-1 w okolicy to śmiało pisać, w grupie zawsze raźniej i motywacja większa
KamilSPL Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Niezłe godziny... lubię jeździć o takiej porze, ale idąc do pracy na 6 raczej to nie przejdzie. W wakacyjne weekendy można się umówić na nocną jazdę. U mnie szosa/lekki teren.
kozi Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ta pora ma swoje zalety Jak wstajesz na 6 to faktycznie będzie ciężko w tygodniu ale jakbyś chciał coś pokręcić w weekend to pisz.
wawer Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Hejka, Ja z Banina :D. Mam stosunkowo nieregularną pracę ale z chęcią poćwiczę. Może coś w ten weekend? Ja nie mam roweru pod szosę więc odpada bardziej MTB.
kozi Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Opublikowano 30 Maja 2017 W najbliższą niedzielę planuje swoją życiówkę (hel w obie strony, ok 180km) więc w sobotę planuję odpoczynek. Jeśli pisałbyś się na wspólne kręcenie do piątku to jak najbardziej możemy coś przyatakować
wawer Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Hej, Ja niestety jutro oddaję rowerek na przegląd gwarancyjny. Odbieram dopiero w sobotę :/. A jak w następnym tygodniu? Mam szkolenia do 16 i chętnie po można by się zgadać. Sprawdziłem prognozy na niedzielę. Zapowiada się deczszowo (fronty) dodatkowo wiatr ma się nasilić po południu(stałego od 14-22km/h najpierw poł-wsch potem odwraca się o 180st). Edytowane 2 Czerwca 2017 przez wawer dodatkowe info
kozi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2017 Prognozy prognozami ale z przyczyn ode mnie niezależnych muszę przełożyć moją "wyprawę" na następną niedziele... Jutro ok 18-19 planuję trochę pośmigać także jakby co to zapraszam na PW. W tygodniu jak najbardziej ale najczęściej startuje ok 22-23.
Rekomendowane odpowiedzi