Skocz do zawartości

Moja Emonda ALR 6'2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwolę się przywitać zdjęciem mojej piękności. Emonda ALR 6 (albo "Emondka", jak ją nazywam, gdy z nią sobie rozmawiam podczas czyszczenia i smarowania napędu ;) Zanabyłem ją w sierpniu 2018 roku, to moja druga szosa po ALR 4 ... Pełna Ultegra R8000 (włącznie z pedałami). W stosunku do zdjęcia zmiany na chwilę obecną:

1. opony (założyłem Continentale, Bontragery, które są firmowo zakładane "dojechałem" po ok. 2000 km)

2. oświetlenie - na początku miałem "kostki" Bontragera, później "rzuciłem się" na topowe Bontragery ION 800R/ Flare R. Wiem, kosztują małą fortunę, ale czego się nie robi z miłości ;)

pozdrawiam serdecznie

Ortogonalny

emonda.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

nie ten dział ale mod pewnie przeniesie.

Rower świetny, dobry kolor :P

Opublikowano

Dzięki serdeczne. Faktycznie nie ten dział, przepraszam za zamieszanie - to drugi post na forum. Prośba uprzejma do moderacji o przeniesienie wątku do właściwego miejsca.

Opublikowano

Rowerek fajny ale przydałoby sie znacznie więcej zdjęć

Opublikowano

Dzięki serdeczne za pozytywne opinie. Więcej zdjęć obiecuję dodać troszkę później. 

Opublikowano

Ładny, ale jakoś tak za bardzo czarny, przydało by się go przełamać jakimiś kolorystycznymi akcentami ;)

Opublikowano
W dniu 7.05.2018 o 19:58, ortogonalny napisał:

Zanabyłemw sierpniu 2018 roku

Daj znać tak we wrześniu jak się jeździ xD. Bardzo fajny rowerek. Podoba mnie się. 

Opublikowano
Ładny, ale jakoś tak za bardzo czarny, przydało by się go przełamać jakimiś kolorystycznymi akcentami
Jak to mówią :-D CZARNY TO NIE KOLOR
Opublikowano

Ja właśnie lubię takie minimalistyczne wykończenia - monotonię przełamuję białym obuwiem ;)

Opublikowano

Dla mnie bardzo się podobają rowerki w wersji full black ;-)

• Lubię to! 1