Skocz do zawartości

Sigma ROX 6.0 żyje własnym życiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik wrócił z Niemiec. Jakiejkolwiek usterki nie stwierdzono. Na potwierdzenie dostałem wydruki z ich urządzenia testowego:
received_524528368015141.thumb.jpeg.9295be0c18df1ffadbbdcd263c078c65.jpegreceived_1257154297780168.thumb.jpeg.fdc2b66a892635e17aeeb87d907b25f4.jpeg

Tym samym leci na sprzedaż. Ja tej firmie za współprace serdecznie podziękuję.

Opublikowano

EDIT: DOPIERO PO WNIKLIWYM PRZEJRZENIU ZAWARTOŚCI PACZKI ZAUWAŻYŁEM, ŻE SIGMA WYSŁAŁA MI NOWĄ PODSTAWKĘ. ZAPEWNE TO W NIEJ TKWIŁ PROBLEM.

Opublikowano

Nie do końca Cie rozumiem.

Kupiłeś jakiś używany licznik  po gwarancji w dodatku juz nie produkowany i miałeś pretensje do firmy że ci go jeszcze nie chcą naprawić, wręcz wieszaleś na niej  psy ?

I o 20 zl taki dym  ?

Opublikowano
7 minut temu, dfq napisał:

Nie do końca Cie rozumiem.

Kupiłeś jakiś używany licznik  po gwarancji w dodatku juz nie produkowany i miałeś pretensje do firmy że ci go jeszcze nie chcą naprawić, wręcz wieszaleś na niej  psy ?

I o 20 zl taki dym  ?

Tak. Uważam, że nie jest to sprzęt archaiczny. Rok temu były w normalnej sprzedaży, a więc są ludzie, którzy mają go na gwarancji. Zakończenie wspierania danego modelu po tak krótkim czasie jest dla mnie nie do przyjęcia. Po samej firmie cieszącej się taką renoma spodziewałem się czegoś więcej.