trollu Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Jak w temacie - koleżanka szuka opon w jedynym słusznym kolorze 😜 Gdzie można takie dostać? Mtb, rozmiar 26
Franz Mauer Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Typowe mtb w różu będzie piekielnie trudno. Czerwone są https://goo.gl/images/XU8DHW. Kenda w ofercie ma różowe, ale bardziej o zacięciu miejskim 😉 Edytowane 5 Maja 2018 przez Franz Mauer 1
trollu Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 thx za info. A o który model Ci chodzi? Na www kendy jakoś nie widzę. Aktualnie znajoma ma 26x1.75, myślę że 26x1.95 wejdą. Rowerem jeździ wszędzie - od asfaltów po taplanie w błocie chociaż najczęściej na sucho, szutry itd. Opona nie musiałaby być typowo mtb, rzekłbym że najlepiej coś o "gravelowym" zacięciu ale nawet na aliexpres nic nie widzę
Andrzej Sawicki Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Wybór jest ograniczony, ale jest. Do kół 26" na przykład takie. Nie mam pojęcia, co to za marka. 1
trollu Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 czyli same opony do latania po kostce brukowej i asfalcie. Zainteresowana będzie musiała podjąć decyzję
Franz Mauer Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Fakt, dostępne są tylko 28 cali a nie 26.Sorki. A może wejdzie coś szerszego? Dostępne są opony Deli Cruiser 26x2.1 25 model SA238?
trollu Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 wysłałem linka, zobaczymy. Rower to Scott Voltage YZ2, gdzieś widziałem setup na oponach 2.2 więc rama dość pojemna
Rekomendowane odpowiedzi