MateGG Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Witam. Czy ktoś wie może z którego roku pochodzi ta rama? Oraz jaki amortyzator można Max włożyć żeby niepopsół geometri. Chodzi o skok.
Puncu Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Specialized Rockhopper SL 2010 A jaki masz obecnie? Wysokość widelca jest ważniejsza od skoku. Sprawdź jaka jest rzeczywista wysokość widelca (axle to crown = od osi do bieżni) i szukaj podobnego. 1
lukster52 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Panie majster czy ty go do jakiś dropów czy coś w ten desęn? Myśle że 120mm maks będzie jeszcze odpowiednie
MateGG Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 08:36, lukster52 napisał: Panie majster czy ty go do jakiś dropów czy coś w ten desęn? Myśle że 120mm maks będzie jeszcze odpowiednie Uniwersalna jazda miasto potem szosa potem las itp. obecnie mam 100mm i to mało
lukster52 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 11 minut temu, MateGG napisał: Uniwersalna jazda miasto potem szosa potem las itp. obecnie mam 100mm i to mało Zaczołem tak wnioskować po napędzie zee. Może to kwestia ustawienia obecny to powietrze czy sprężyna?
MateGG Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 8 minut temu, lukster52 napisał: Zaczołem tak wnioskować po napędzie zee. Może to kwestia ustawienia obecny to powietrze czy sprężyna? powietrze z ustawiemiem eksperymentowałem dużo a jeździłem wcześniej na 160mm więc czuję różnicę
Rekomendowane odpowiedzi