radzio4567 Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Mam problem widoczny na zdjęciach. Amor, mostek i rama latają i nie wiem co zrobić. Proszę o pomoc.
Gość Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Hej masz śrubę z góry którą musisz dokręcić amora przykręć ją.
Gość Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 na samej górze masz dokręcanie jedna śróbka nad mostkiem i podkładkami jest imbusowa tylko ustaw podkładki prosto żeby wszystko na siebie naszło czyli pasowało do siebie nie odstawało
Pietern Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Obniżyłeś mostek, a nie obciąłeś rury sterowej? I tak sobie sterczy toto nieco poniżej klaty... Odważnie. Najpierw popuść te śruby, które są na fotce, a później zabierz się za tę, która jest na kapslu, czyli na szczycie rury sterowej. Dociągnij tak, żeby nie latało. Trzeba trochę poruszać widelcem, żeby dobrze spasowało. Ale ja bym najpierw zajrzał do sterów, czyli rozebrał to wszystko, sprawdził łożyska, przesmarował, ew. wymienił.
grzegorz75jan Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Tylko żeby kapsel na szczycie (ten z jedną śrubą) nie dotykał bezpośrednio rury sterowej. Daj jeszcze fotkę góry.
Gość Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Nieporadność ludzka nie zna granic... Co do rury sterowej, jeżdżąc z tak długą, niedociętą rurą sporo ryzykujesz... Moim zdaniem to skrajna głupota...
Rekomendowane odpowiedzi