lechoo80 Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Witam. Chciałbym zaprezentować mój pojazd do leśnych szaleństw Rower przed upgradem miał korbę na octalink 3x10 , sztycę Oval, amortyzator Rock Shox xc30 , przerzutkę przednia Deore, pedały platformowe i koła WTB. Początkowo miałem gripy Esi w kolorze czerwonym. Niestety czarne rękawiczki strasznie je brudziły , więc zmieniłem na chińczyki, które sprawują się jak do tej pory dobrze. W planach była zmiana hamulców, jednak doszedłem do wniosku,że te mi w zupełności wystarczą. Ze względu na małą ramę byłem zmuszony do zamontowania bocznego koszyka Nexello, który rewelacyjnie trzyma bidon, nawet przy mocnych wybojach bidon nie drgnie;) Rowerem również startuję w maratonach mtb . Rama Breezer D'Fusion Hydroformed Custom-Butted Aluminum, Integrated Head Tube Amortyzator Rock Shox Reba z blokadą w manetce Korba Shimano Deore 2x10 Hollowtech II Suport Shimano SM-BB52 Pedały Shimano SPD M520 Przerzutka tył Shimano Deore XT 10-Speed, SGS, Shadow Design Przerzutka przód Shimano XT Manetki Shimano Deore Kaseta Shimano Deore HG-500 10-Speed, 11-42T Łańcuch KMC X10 Obręcze Dt Swiss XR361 Piasty Dt Swiss 350 Opony Mitas Hyperion zwijane Hamulce Shimano M395 Hydraulic Stery FSA IS-3 1 1/8", Fully Integrated, 36° ACB-Sealed, 9mm Aluminum Top Cover Kierownica Oval Concepts 250, 6061 Aluminum, 31.8, 710mm Wide, +/- 5mm Rise, 9° Sweep Sztyca FSA Mostek Oval Concepts 213, 3D-Forged 6061 Aluminum, 31.8, 7°/83° Chwyty Piankowe Motsuv Siodło WTB Volt, Satin Steel Rail Koszyki Force i Nexello boczny Waga 11,3 kg Edit: zmiana kasety na 11-42 klocki hamulcowe pół metaliki opony zalane mlekiem 😃 Edytowane 21 Czerwca 2018 przez lechoo80
Gość Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Najbardziej zazdroszczę Ci Reby Całkiem fajna maszynka. Waga realna czy szacowana?
lechoo80 Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Opublikowano 3 Maja 2018 Teraz, SpiderMAN napisał: Najbardziej zazdroszczę Ci Reby Całkiem fajna maszynka. Waga realna czy szacowana? Waga realna. Reba jak reba😉
Gość Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 1 minutę temu, lechoo80 napisał: Waga realna. Reba jak reba😉 Powietrze to powietrze... Ja za miesiąc też w końcu wracam na powietrze
lechoo80 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Na sprzedaż na kołach wtb i kasecie 11-36. Zapraszam! Dogadamy się😉
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Kupiłeś goatlinka? Nie zauważyłem wcześniej, jak praca przerzutki?
lechoo80 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, SpiderMAN napisał: Kupiłeś goatlinka? Nie zauważyłem wcześniej, jak praca przerzutki? Kupiłem ale odpowiednik z ali. Trzeba dobrze wyregulowac to chodzi. Choć kultura pracy podczas jazdy bardziej mi odpowiadała bez tego z kaseta 11-36. Mam też na sprzedaż kasetę 11-42 deore.
Rekomendowane odpowiedzi