gajor911 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Witam, Mam problem związany z załadowaniem pliku .fit, zarejestrowanym na liczniku KROSS KRC 540 GPS. Plik ten mogę odczytać poprawnie tylko w programie GPS Viewer. Po konwersji na .GPX nie chce się załadować na stronach typu Endomondo czy Traseo. Również plik .fit nie odpala się w Endomondo. Czy jest jakiś sposób, by w miarę prosto naprawić takowy plik? 1
Gość Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 9 godzin temu, gajor911 napisał: Witam, Mam problem związany z załadowaniem pliku .fit, zarejestrowanym na liczniku KROSS KRC 540 GPS. Plik ten mogę odczytać poprawnie tylko w programie GPS Viewer. Po konwersji na .GPX nie chce się załadować na stronach typu Endomondo czy Traseo. Również plik .fit nie odpala się w Endomondo. Czy jest jakiś sposób, by w miarę prosto naprawić takowy plik? Spróbuj może tym naprawiaczem plików fit: http://garmin.kiesewetter.nl/
gajor911 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 No i fajnie działa Dzięki za pomoc, można zamknąć temat
Rekomendowane odpowiedzi