Roocki21 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich i zachęcam do obejrzenia zdjęć z wycieczki po pięknej okolicy małego miasteczka Baiersbronn w Niemczech. Zdjęcia są wrzucone za kolejnością przebiegu wycieczki, niestety nie mogłem się zatrzymywać w każdym pięknym miejscu i robić zdjęć ze względu na teren i planowane przerwy. Dystans 27.5km Czas 1h 53m (oczywiście to tylko czas gdy koło jest w ruchu)z przerwami i zdjęciami około 3 godzinki. Teren jak dla mnie dość wymagający zwłaszcza że jestem amatorem i dojeżdżam na co dzień tą maszyna do pracy. Duża ilość ostrych podjazdów, tylko jeden był tak stromy że nie byłem wstanie podjechać Moja maszyna to: Bulls King Cobra Disc 27,5 Nawet i skocznia narciarska w tej małej miejscowości się znalazła Ten kolega zawsze podpowie w którą stronę jechać Ciekawa pętelka z 5 różnymi podłożami , kamyczki, piasek, duże kamienie, szyszki i coś tam jeszcze Bardzo miękka droga z drobnymi kamyczkami Krótka przerwa Posiłek musi być Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Roocki21 podpisy pod zdjeciami 2
Roocki21 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 Taki rekreacyjny Moment uchwycony telefonem
Roocki21 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Witam Na dzisiejszy dzień zaplanowałem krótką wycieczkę po pięknych okolicach Baiersbronn w Niemczech.. Jak wrócę załączę zdjęcia w kolejnym poście i oczywiście screen z licznika rowerowego jak i Endomondo Dzisiejsze posiłki przed:1 śniadanie Mleko sojowe 500ml2 śniadanie Ryż gotowany 150g Papryka czerwona 150g Ogórek BIO100g Seler naciowy 60g Pomidor 100g Olej z awokado 15g Migdały z skórką 25gPosiłek w trakcie jazdy Arbuz 400g Tak dla przyciągnięcia uwagi wczorajszy trening z Endomondo Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Roocki21
Roocki21 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2018 I ta szaleńcza jazda za Tirem prędkość max 83km/h szkoda że szybciej nie pojechał
Roocki21 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Krótki zjazd i pierwszy test kamery GoPro HERO 5 BLACK jak ktoś się zastanawia nad kupnem to polecam
carrera51 Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 Fajny klimat. Czysto 😮 i pusto Dzięki za foty i dawaj więcej
Roocki21 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Witam Serdecznie z rowerowego Raju Schwarzwald - Niemcy (Baiersbronn - Klosterreichenbach - Huzenbach - Schönmünzach ) Krótka Fotorelacja z wczorajszej wycieczki. Dystans 40km Czas 2h45min Pierwsze 20 km przejechałem ścieżkami asfaltowymi i szutrowymi po czym dojechałem do ścieżki z dużymi kamieniami, która prowadziła przez dziki las na odcinku 2 km i różnica wzniesienia to około 300 metrów. Niestety ten spacer z rowerem w powietrzu na przemian z prowadzeniem wyczerpał mnie kompletnie, dostałem skurczy ud u obydwu nóg, a co najgorsze to jak i z przodu tak i z tyłu. Przez około minute stałem na zablokowanych nogach... Tutejsze tereny są dość wymagające, jest bardzo dużo podjazdów a niektóre są naprawdę ostre.. Pozdrawiam:) Zdjęcia wykonane Huawei P20 Pro Edytowane 9 Września 2018 przez Roocki21
Roocki21 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witam:) mam dla was filmik przedstawiający piękny Schwardzwald w miejscowści Baiersbronn w Niemczech I pod koniec filmiku przestroga dla wszystkich zapominalskich o mokrych drewnianych nawierzchniach zapraszam do obejrzenia:) Film nie jest idealny jakość wideo została obniżona poprzez YT nie wiem dlaczego.
Rekomendowane odpowiedzi