speedersky Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 witam wszystkich na co zwrocic uwage wybierajac koszulke kolarska? sa rozne, rozne marki i rozne ceny. jakies tipy? jaki najlepszy material? 1
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Cześć na pewno na cenę z kolegami zamawialiśmy z klubu koszulki spodenki i bluzy za 450 zł komplet i fajny materiał przewiewny. Miły w dotyku i co najważniejsze szwy na materiale nie gryzą. Dostaliśmy strój na przymiarkę i wybraliśmy wielkość fajna opcja bo można przymierzyć a nie kupuje się kota w worku bo to stroje na zamówienie były. Wiesz pewnie dobrze że jeżeli masz rozmiary są różne i sam musiałem bluzę większą wziąć.
speedersky Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 12 godzin temu, Pucmen napisał: Cześć na pewno na cenę z kolegami zamawialiśmy z klubu koszulki spodenki i bluzy za 450 zł komplet i fajny materiał przewiewny. Miły w dotyku i co najważniejsze szwy na materiale nie gryzą. Dostaliśmy strój na przymiarkę i wybraliśmy wielkość fajna opcja bo można przymierzyć a nie kupuje się kota w worku bo to stroje na zamówienie były. Wiesz pewnie dobrze że jeżeli masz rozmiary są różne i sam musiałem bluzę większą wziąć. sorry, czytalem dwa razy ale nie bardzo rozumiem jak to sie odnosi do pytania :-) moze poza tym zeby na szwy zwrocic uwage. :-)
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 OK chodzi o to że stroje tańsze są gorszej jakości. Nie wygodne i nie oddychają. Jeśli chcesz kupić fajny strój kolarski to musisz wydać więcej pieniędzy każdy producent ma swoje stroje i sprzedaje np. Kross Specialized itp. Można z takich wybierać ale ceny mogą być naprawdę wysokie to zależy od producenta im bardziej znana firma szanowana cena jest dużo droższa. Masz tu zobacz przykładowy strój firmy saroni http://allegro.pl/komplet-kolarski-stroj-rowerowy-vestis-jagu-saroni-i7317084279.html Może Ci się spodoba zobacz czy taki styl Ci odpowiada mi się bardzo podoba ale o gustach się nie dyskutuje
GBike Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 W dniu 29.04.2018 o 22:36, speedersky napisał: na co zwrocic uwage wybierajac koszulke kolarska Powinna odpowiadać tobie pod względem kolorystycznym Powinna posiadać zamek przez całą długość Powinna być dopasowana do twojej budowy W dniu 29.04.2018 o 22:36, speedersky napisał: sa rozne, rozne marki i rozne ceny Stroje oryginalne znanych marek są drogie i z ich ceną wiąże się ryzyko kupna podróbki. Stroje marek mniej znanych są fajnej jakości i cenowo nie powalają na kolana (ciekawostka jest taka że też można trafić na podróby) W dniu 29.04.2018 o 22:36, speedersky napisał: jaki najlepszy material? Najlepiej sprawdzić na własnej skórze W dniu 29.04.2018 o 22:36, speedersky napisał: jakies tipy? Jeśli jesteś zainteresowany koszulkami do 100 zł to polecam Aliexpres i markę X-TIGER
kogucik Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) W dniu 2.05.2018 o 12:33, GBike napisał: Jeśli jesteś zainteresowany koszulkami do 100 zł to polecam Aliexpres i markę X-TIGER A jak z rozmiarówką z alii? Spodenki również dobre robią? Edytowane 3 Maja 2018 przez kogucik
GBike Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 27 minut temu, kogucik napisał: 31 minut temu, kogucik napisał: A jak z rozmiarówką z alii? Jest spoko opisana w tabelce. 32 minuty temu, kogucik napisał: Spodenki również dobre robią? Jak narazie mam o nich bardzo dobre zdanie. Jest to piąta albo szósta firma jaką testowałem.
kogucik Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Patrząc właśnie na tabelę, to dziwne rozmiary musiałbym zamawiać.
GBike Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Godzinę temu, kogucik napisał: Patrząc właśnie na tabelę, to dziwne rozmiary musiałbym zamawiać. Dlaczego?
siatafaka Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Cześć. Ja mogę Ci polecić firmę https://www.jakroo.com/us/ i SOBIKE http://sporto.com.pl/q/?producers[2]=2, Kupiłem przed laty w ciemno. Do dziś mam koszulkę, zjeździłem w niej już parę sezonów i wciąż trzyma się na szyciach. Jedynie elementy odblaskowe się wyprały. p.s. nie polecam białych elementów pod pachami 🤣 1
Mikla Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ja zaopatruję w cunazone, całą odzież sportowa mam stamtąd. Wybór jest calkiem spory i mają wygodne koszulki takie bezszwowe, w których szycie nie przeszkadza. Bo w dopasowanej odzieży sportowej czasem jest to odczuwalne. A tu pełna wygoda.
Rekomendowane odpowiedzi