AaKuba Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam! Wkrótce planuje zakup roweru jednak nie do końca jestem zdecydowany jeśli chodzi o rodzaj. Zazwyczaj jeżdżę po asfalcie, dróżkach i rzadko kiedy po trudnym terenie. Mój budżet to 1500 zł.
AaKuba Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Chciałbym po prostu dowiedzieć się jaki rodzaj kupić ze względu na to na jakich powierzchniach jeżdżę.
hanus Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Cross, bo w tej cenie to ciężko coś fajnego wyrwać.Kands, lazaro coś z tego bym próbował
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Możesz się też za Authorem rozejrzeć. Przyjaciółka ma i objechała takim Authorem za 1500 Skrzyczne, Biały Krzyż, okolice Bielska-Białej, tereny nadmorskie i jeszcze kilka innych ciekawych lokacji.
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Do takiej jazdy jak najbardziej rower typu cross. Niestety z modelem nie za bardzo pomogę, nie mój krąg zainteresowań.
Rekomendowane odpowiedzi