alfine-11 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jakie możecie polecić sprawdzone serwisy rowerowe w Szczecinie ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nieco archeologicznie, ale czas nieco ruszyć wątek. Polecam klimatyczny serwis Gruby Kolarz. Fachowiec, ceny w dodatku korzystne. Odnośnik do komentarza
Fimala Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Panowie poszukuje sklepu w Szczecinie lub bliskich okolicach gdzie znajdę rowery Marina? Dokładnie chodzi mi o Four Corners Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Słabo to widze. Nie zauważylem aby ktoś w Szcz miał Marina na handel ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza
manquegriot Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Zdecydowanie polecam Tricarbon Szczecin. Nie tylko znają się na rzeczy ale też chcą pomóc i to na jak największa korzyść klienta. Odnośnik do komentarza
kijas Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Ja polecam z czystym sumieniem BukBike na Os.Bukowym. Swoją drogą p.Rafał to świetny w mojej ocenie mechanik i ma ciekawy sklep. Kupiłem BigNine XTedition z 2017, a teraz kupuje silexa. I jako mechanik i sprzedawca fajny człowiek. Odnośnik do komentarza
RzymianinB Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 BikeUP na Bandurskiego. Ogarniają wzorowo. Serwisuję u nich już od 3-4 lat. Odnośnik do komentarza
Mario1980 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja (edytowane) Witam może nie do końca chodzi o Szczecin ale potrzebuje pilnie namiar na jakiś serwis rowerowy konkretny ,zach POM ,jestem ze Świdwina Może być Koszalin Kołobrzeg Szczecinek ewentualnie Szczecin .żeby długo nie czekać będzie o rower stoi . Wymiana napędu całego pod 2x10. Montaż hamulca nowego przód z dopasowaniem przewodu . Wszystkie graty nowe dostarczam ,kaseta korba łańcuch przerzutka przód tył manetki hamulec komplet . Plus kierownica i mostek . . Plus regulacja wszystkiego . Z góry dziękuję za info . Edytowane 31 Maja przez Mario1980 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi