powerlifter95 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 witam tak jak w temacie, dziś kiedy wrócilem z roweru zauważyłem że wygiął mi sie ząb w zębatce plus do tego dzieki temu mocno mi zarysowało rame, chciałbym dodac ze rower to specilized diverge e5 sport i mam go dopiero z 2 tygodnie a tu juz takie rzeczy sie dzieja. czy obejdzie sie bez kosztow i gwarancja pomoże?
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Odkręć śruby kominowe, zdejmij blat i środkową zębatkę, blat weź połóż na grubej desce i delikatnie naprostuj ząb przy pomocy młotka. Z czuciem, żebyś go tego zęba nie złamał, nie na raz, a pukaj delikatni, a to wyprostowania. Potem sprawdź czy jest w linii z pozostałymi i ewentualnie popraw.
Nath_147 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 A w miejsce zadrapania naklej jakąś naklejkę. Aby roweru w jakiś sposób nie zarysować, to najlepiej byłoby go nie kupować ;-). Najbardziej wkurza pierwsza rysa, teraz już z górki ;-).Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Tego typu uszkodzenia nie podlegają gwarancji, bo powstało ono ewidentnie z Twojej winy. Pokonywało się jakiś krawężnik/drzewo/kamień...
lladynski Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Ciekawe mam Specialized Diverge E5 Elite z 2020 i po pierwszych 20km mam wygięty ząb w dużej przedniej tarczy Praxis Alba :] Edytowane 28 Marca 2021 przez lladynski
Rekomendowane odpowiedzi