Skocz do zawartości

Niedrogi bagaznik na hak.

halasma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa takie po 600, sa po 900...

Sa uzywane. Tylko platforma, 2 rowery to damki miejskie. Co Wy byscie wybrali? Na 3 rowery. Uzytkowanie mocno sporadyczne.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wszystko zależy od twojego budżetu. Ja jestem zwolennikiem produktów wysokiej jakości, używanych. 

Opublikowano
wszystko zależy od twojego budżetu. Ja jestem zwolennikiem produktów wysokiej jakości, używanych. 
Czy za wysokiej jakosci mozna uznac prosty i paroletni model thule za 700?
Czy moze w to miejsce wziąć produkt polski za 600 nowy? Bo ten thule nawet nie jest uchylny.
Ja wiem ze najlepiej wydac 2k lub i wiecej, ale przy uzyciu 2x w roku...nie wiem czy to ma sens.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak poszukasz dobrze to znajdziesz coś sensownego, polecam sprawdzone marki, nie chciał  byś chyba zbierać rowerów z drogi. Tak jak piszesz przy sporadycznym używaniu nie ma sensu ładować kilku tysięcy na bagażnik, i dlatego uważam że lepiej jakąś solidną używkę. Tylko należy pamiętać o oświetleniu bagażnika. Musi być zgodne z ustawą, czyli musi mieć oświetlenie tablicy oraz światło wsteczne. 

Opublikowano

Wlasnie. Ciekawa kwestia. Wiekszosc uzywanych w cenie powiedzmy do 1000 to starsze modele z oswietleniem na 7pin wtyk.
Czy trzeba je przerabiac?

botwina i dwa romki

Opublikowano

Przypomnę się z moją ubiegłoroczną przygodą że nawet renomowany potrafi doprowadzić do zbierania rowerów z drogi (Atera Strada M3 pękła mi na spawie przy zawiasie). Szukaj uchylnego, ze światłami będą przygody, bo nawet jeżeli bagażnik będziesz miał 13 pin a w samochodzie 7 pin to przejściówka wstecznego i przeciwmgłowego nie obsłuży. Na początek warto zajrzeć do sklepu z bagażnikami żeby móc w jednym miejscu obejrzeć sposoby mocowania na hak. Ważne żebyś nie ubrał się w sprzęt który będzie wymagał do założenia na hak 2 osób i 3 kluczy ;) bo Cię jasna cholera weźmie i szybko rzucisz w kąt. Jak już będziesz wiedział jaki patent jest fajny zacznij szukać używek. Nie ma ich zbyt wiele, ludzie trzymają takie zabawki przez lata, szczególnie te lepsze.