Dariuszcz12 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Sie ma Gdzie w Poznaniu znajde sklepy stacjonarne z odzieza rowerowa marki Rogelli? (z duzym wyborem tej odziezy).pzdr
js12 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Może być problem ze sklepem posiadającym szeroki asortyment tej marki. Pozostaje zamówić odzież i ewentualnie ją zwrócić. Sam tak zrobie w lipcu, ponieważ ceny i opinie o tej marce są zachęcające.
Qane Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja zamawiam w sklepie internetowym który ma dość duży wybór odzieży Rogelli i Force. Najlepsze jest to, że można zwracać do paczkomatu, wiec odesłanie paczki to koszt 10zl a nadać można nawet w środku nocy. Kiedyś zamówiłem 7 rzeczy i 4 oddałem - nie było problemu, zadzwonili nawet zapytać czy nie chce innego rozmiaru rzeczy które oddałem.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Papynsky Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja nie bawiłem się w szukanie po sklepach, chociaż tak byłoby najlepiej i zamówiłem od razu z ich strony. Z wymianą na inny rozmiar nie miałem żadnych problemów.
Rekomendowane odpowiedzi