zielony1221 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie , Piszę do Was z prośbą o pomoc w zakupie roweru , a mianowicie kupilem w tym sklepie rower za 600 euro i bardzo sie zajarałem tym sportem . Dogadałem się z obsługą że moge go tylko wymienić z dopłatą na inny bo zwrot kasy nie wchodzi w gre . Znalazlem taki model . Co o nim sądzicie ?Jezeli jest coś lepszego co przykuwa waszą uwage proszę o propozycje . Bardzo dziekuje za pomoc ! Pozdrawiam http://www.hild-radwelt.de/produkt/ktm-aera29ltd-797281103?sku=797281103_KTM Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez zielony1221
Andrzej Sawicki Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Znalazłeś dobry rower. Cały osprzęt wysokiej klasy i lekka rama to będzie rakieta jak na początek. Tylko uwaga na obsługę -- włókno węglowe wymaga uwagi przy serwisowaniu i nie można go ściskać. Inną opcją byłby rower z pełnym zawieszeniem na aluminiowej ramie. To, czy się uda, zależy od łącznego budżetu. Może go podaj.
zielony1221 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 nie chciałbym przekroczyc tej kwoty ze wzgledu na to ze jestem amatorem , tak że zostanmy przy 1500euro .
Andrzej Sawicki Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 OK, przymierz się jeszcze do Ghost Kato X 6.9 (ta sama cena w tym sklepie). Co prawda będzie trochę cięższy, ale ma wygodniejszy napęd 1x12 i mniej wyścigową geometrię z dłuższym skokiem amortyzatora. Lepiej się sprawdzi we wszelkich górach, jeśli jakieś masz w okolicy, i ogólnie podczas długich wycieczek.
zielony1221 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dzieki , jutro tam pojade i wyprobuje te dwa modele . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi