beczo Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siema ! Tu Mateusz, mam 24 lata i jakiś czas temu przeprowadziłem się do Poznania i nie mam za bardzo z kim pokręcić. Szukam ludzi do wspólnej jazdy. Jeżdżę bardzo często ( 5 , 6 razy w tygodniu ) między 60 a 80 km. Za wiele tras nie znam, także jestem otwarty na różne propozycje. Chętny proszę o pozostawienie śladu po sobie. Pozdro !
Antyszprycha Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Hej @beczo, nie napisałeś jakim typem roweru kręcisz ale podejrzewam, że Szosą. Oblukaj sobie w necie Kolarskie Czwartki tor Poznań może skorzystasz... Ja jestem z okolic ok, 60 km od Poznania ale już w tym roku dwa razy się tam wybrałem rowerem więc można by się kiedyś zgadać na jakiś meet..
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 18 minut temu, Antyszprycha napisał: Hej @beczo, nie napisałeś jakim typem roweru kręcisz ale podejrzewam, że Szosą. Oblukaj sobie w necie Kolarskie Czwartki tor Poznań może skorzystasz... Ja jestem z okolic ok, 60 km od Poznania ale już w tym roku dwa razy się tam wybrałem rowerem więc można by się kiedyś zgadać na jakiś meet.. Patrz tytuł posta Kawy Ci trzeba
Antyszprycha Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Teraz, SpiderMAN napisał: Patrz tytuł posta Kawy Ci trzeba o ja, rzeczywiście, muszę się ogarnąć lece po kawe jak radzisz
violk@ Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Cześć! Również jakiś czas temu przeprowadziłam się do Poznania i szukam osób do wspólnego kręcenia. Też jeżdżę mtb więc można poeksplorować WPN lub inne miejsca zachwalane do mtb. Jak coś to wal na priv Pozdrower! 1
quattro Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Można pojeździć. W miarę czasu obowiązkowo jeżdżę spalić łyde na dziewiczą górę i krążę po puszczy zielonka. W weekend poligon Biedrusko Edytowane 20 Maja 2018 przez quattro
sajekk Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ktoś dzisiaj idzie się pokręcić na rowerze? Tak koło 11-12 kierunek dowolny, biedrusko, kiekrz, okolice malty? Trasa w okolicach 30-60 km. Ja startuje z jeżyc.
quattro Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Coś leniwy ten temat. Byliśmy ostatnio z Beczo pokręcić po puszczy zielonka, bardzo fajny wyjazd. Ktoś jeszcze reflektuje?
sajekk Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 6 godzin temu, quattro napisał: Coś leniwy ten temat. Byliśmy ostatnio z Beczo pokręcić po puszczy zielonka, bardzo fajny wyjazd. Ktoś jeszcze reflektuje? Ja reflektuje, w ostatni weekend byłem na dziewiczej górze więc to już przedsionek puszczy zielonki 😛
quattro Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 W czwartek o 18 jest objazd trasy maratonu Gogol w Bindudze
sajekk Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Oo to bym się przejechał odezwę się jeszcze w tygodniu po szczegóły.
beczo Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2018 Też na objazd trasy chętnie się zabiorę. Planowałem do Chodzieży potrenować pojechać ale chyba skuszę się na trasę gogola.
sajekk Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czyli co, w czwartek start o 18 koło przystani Binduga? Boję się, że będzie błota po kostki :D
beczo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wyjąłeś mi to z ust Dawno w błocie się nie paplałem więc w sumie to nawet fajnie. Nie będzie nudy
quattro Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Sajekk, Beczo macie te same rowery będziecie mogli się spostrzeżeniami wymienic. Ja jadę obowiązkowo Edytowane 26 Czerwca 2018 przez quattro
sajekk Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 56 minut temu, quattro napisał: Sajekk, Beczo macie te same rowery będziecie mogli się spostrzeżeniami wymienic. Ja jadę obowiązkowo Jak mamy te same, to chyba nawet ostatnio stały w tym samym czasie w tym samym serwisie
beczo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ja mojej meridy nie mam po co do serwisu oddawac. Szwajcarski zegarek to jest 😀 1
quattro Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 sajekk to jedziesz z nami na objazd jutro?
sajekk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Tak. Będę przed 18 żeby na spokojnie rower wytargać z bagażnika. Trochę obawiam się kolana ale myślę że dam radę Masz nawigację albo znajomość trasy? bo nie ukrywam, że ja nie mam ani jednego ani drugiego :P
beczo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 To jest oficjalny objazd trasy więc jedyne o co się martw to dotarcie do tej przystani :)
sajekk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 19 minut temu, beczo napisał: To jest oficjalny objazd trasy więc jedyne o co się martw to dotarcie do tej przystani Ja to się martwię czy nadążę za pozostałymi i czy mi kondycji starczy to będzie moja pierwsza trasa mtb i nie wiem czego się spodziewać
quattro Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Ja i Beczo jedziemy z Poznania rowerami.
sajekk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Grubo, ja mam 30km do miejsca startu choć pewnie wy niewiele mniej 😛 no ale z pracy wracam po 16, więc rowerem bym nie zdążył
Rekomendowane odpowiedzi