Skocz do zawartości

Poznań - wspólna jazda MTB

beczo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Tu Mateusz, mam 24 lata i jakiś czas temu przeprowadziłem się do Poznania i nie mam za bardzo z kim pokręcić. Szukam ludzi do wspólnej jazdy. Jeżdżę bardzo często ( 5 , 6 razy w tygodniu ) między 60 a 80 km. Za wiele tras nie znam, także jestem otwarty na różne propozycje. Chętny proszę o pozostawienie śladu po sobie. Pozdro !

Opublikowano

Hej @beczo, nie napisałeś jakim typem roweru kręcisz ale podejrzewam, że Szosą. Oblukaj sobie w necie Kolarskie Czwartki tor Poznań może skorzystasz... Ja jestem z okolic ok, 60 km od Poznania ale już w tym roku dwa razy się tam wybrałem rowerem więc można by się kiedyś zgadać na jakiś meet..

Opublikowano
18 minut temu, Antyszprycha napisał:

Hej @beczo, nie napisałeś jakim typem roweru kręcisz ale podejrzewam, że Szosą. Oblukaj sobie w necie Kolarskie Czwartki tor Poznań może skorzystasz... Ja jestem z okolic ok, 60 km od Poznania ale już w tym roku dwa razy się tam wybrałem rowerem więc można by się kiedyś zgadać na jakiś meet..

Patrz tytuł posta ;):D

Kawy Ci trzeba :D

Opublikowano
Teraz, SpiderMAN napisał:

Patrz tytuł posta ;):D

Kawy Ci trzeba :D

o ja, rzeczywiście, muszę się ogarnąć lece po kawe jak radzisz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć!  

Również jakiś czas temu przeprowadziłam się do Poznania i szukam osób do wspólnego kręcenia. Też jeżdżę mtb więc można poeksplorować WPN lub inne miejsca zachwalane do mtb. Jak coś to wal na priv ;)

Pozdrower!

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Można pojeździć. W miarę czasu obowiązkowo jeżdżę spalić łyde  na dziewiczą górę  i krążę po puszczy zielonka. W weekend poligon Biedrusko

Edytowane przez quattro
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś dzisiaj idzie się pokręcić na rowerze? Tak koło 11-12 kierunek dowolny, biedrusko, kiekrz, okolice malty? Trasa w okolicach 30-60 km. Ja startuje z jeżyc. 

Opublikowano

Coś leniwy ten temat. Byliśmy ostatnio z Beczo pokręcić po puszczy zielonka, bardzo fajny wyjazd.  Ktoś jeszcze reflektuje?

Opublikowano
6 godzin temu, quattro napisał:

Coś leniwy ten temat. Byliśmy ostatnio z Beczo pokręcić po puszczy zielonka, bardzo fajny wyjazd.  Ktoś jeszcze reflektuje?

Ja reflektuje, w ostatni weekend byłem na dziewiczej górze więc to już przedsionek puszczy zielonki 😛

Opublikowano

W czwartek o 18 jest objazd trasy maratonu Gogol w Bindudze

Opublikowano

Oo to bym się przejechał :) odezwę się jeszcze w tygodniu po szczegóły. 

Opublikowano

Też na objazd trasy chętnie się zabiorę. Planowałem do Chodzieży potrenować pojechać ale chyba skuszę się na trasę gogola.

Opublikowano

Czyli co, w czwartek start o 18 koło przystani Binduga? Boję się, że będzie błota po kostki :D

Opublikowano

Wyjąłeś mi to z ust :D Dawno w błocie się nie paplałem więc w sumie to nawet fajnie. Nie będzie nudy

Opublikowano (edytowane)

Sajekk, Beczo macie te same rowery będziecie mogli się spostrzeżeniami wymienic. Ja jadę obowiązkowo 

Edytowane przez quattro
Opublikowano
56 minut temu, quattro napisał:

Sajekk, Beczo macie te same rowery będziecie mogli się spostrzeżeniami wymienic. Ja jadę obowiązkowo 

Jak mamy te same, to chyba nawet ostatnio stały w tym samym czasie w tym samym serwisie :D

Opublikowano

Ja mojej meridy nie mam po co do serwisu oddawac. Szwajcarski zegarek to jest 😀

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak. Będę przed 18 żeby na spokojnie rower wytargać z bagażnika. Trochę obawiam się kolana ale myślę że dam radę :D Masz nawigację albo znajomość trasy? bo nie ukrywam, że ja nie mam ani jednego ani drugiego :P

Opublikowano

To jest oficjalny objazd trasy więc jedyne o co się martw to dotarcie do tej przystani :)

Opublikowano
19 minut temu, beczo napisał:

To jest oficjalny objazd trasy więc jedyne o co się martw to dotarcie do tej przystani :)

Ja to się martwię czy nadążę za pozostałymi i czy mi kondycji starczy :D to będzie moja pierwsza trasa mtb i nie wiem czego się spodziewać :D

Opublikowano

Grubo, ja mam 30km do miejsca startu choć pewnie wy niewiele mniej 😛 no ale z pracy wracam po 16, więc rowerem bym nie zdążył :)