Bikefunn Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 siemka, Chciałbym was prosić o doradzenie odnośnie zakupu lampek. lampka tylna jaka mi się spodobała to Lampka MACTRONIC Walle, przednich jest tyle, że nie wiem co wybrać. Jakie macie inne propozycje i co kupilibyście za lampkę do przodu?
Vrzechu Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czołem! Zależy czy potrzebujesz przedniej lampki po to żeby samemu widzieć czy żeby Ciebie widzieli? ja na tyle mam "FORCE BALL lampka rowerowa tył" a na przodzie (po to żeby po ćmoku dobrze widzieć a nie wydać majątku) Prox Avior I wadą przedniej lampki jest osobny akumulator przypinany do ramy, ale widoczność daje czaderską i nie kosztowała sryliona monet jak inne o podobnej mocy światła Pozdrawiam
Pete Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Moje: https://www.fasttech.com/products/1330303 https://www.gearbest.com/bicycling-gear/pp_105403.html Jestem bardzo zadowolony z jednej i drugiej.
Bikefunn Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Naprawdę tak jak oglądam recenzje to ta lampka Prox Avior I daje sobie radę, tylko teraz jeszcze stoję przed wyborem miedzy Prox Avior I a PROX ECO II. Co o tym sądzicie ?
Pete Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Sądzę że przepłacisz dwukrotnie w odniesieniu do tego, co Ci zaproponowałem
Vrzechu Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Z Prox Eco II nie miałem do czynienia, natomiast jeśli się zdecydujesz na zakup to polecałbym raczej znaleźć jakiegoś w miarę sprawdzonego sprzedawcę ponieważ krąży sporo podróbek tych lampek. Kolega zakupił niby Prox Dual Power na jakimś alle czy alli i bardzo szybko diody zmieniły kolor świecenia i straciły na zasięgu. Ja swoją już objeżdżam 3 sezon i jestem z niej bardzo zadowolony. Bateria starcza na naprawdę długo i nawet na ostatnim całonocnym jeżdżeniu świeciła tak, że nie musiałem się obawiać żadnych zjazdów leśnych bo wszystko miałem jak na dłoni
jaro76 Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 No właśnie jakaś masakra z tymi podróbkami, faktycznie nie wiadomo co się kupuje. Trochę wgryzłem się w temat i można nadziać się na podróbkę praktycznie każdej bardziej logicznej lampy ... Prox, Solarstorm, Convoy ... Opinie są cholernie podzielone, wiele osób jest zadowolonych z lampek zamówionych na Ali a wiele je przeklina bo po tygodniu użytkowania padają. Jest jakiś dealer na Polskę Proxa ??
Heboket Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Od siebie polecam Proxa 500 lumenów, kupiłem za 50 zł
halasma Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Ale prox to nazwa dystro z pl, a lampki to chinszczyznaRomki dwa i b'(o)twin(a)
Heboket Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 6 minut temu, halasma napisał: Ale prox to nazwa dystro z pl, a lampki to chinszczyzna Romki dwa i b'(o)twin(a) Tak czy siak świeci mega dobrze 😊
Rekomendowane odpowiedzi