Mikolaj Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Mam taki problem ponieważ wczoraj gdy jechałem mój kolega zatrzymał się przede mną i wjechałem mu w pedał a że miał metalowy to wyrwały mi się 2 sprzychy razem z nyplami i teraz moje pytanie czy da radę wsadzić tam nowe sprzychy czy wymieniać cała obręcz ?
Nurek_ Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jeśli obręcz nie jest uszkodzona, to jak najbardziej da radę.
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Wystarczy wymienić uszkodzone szprychy, poprawić ich naciąg, wycentrować koło i tyle.
Mikolaj Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Tylko że one wyszły całe z nyplami przez obręcz
Nurek_ Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Pytanie: czy obręcz jest uszkodzona? Jeśli tak, musisz ją wymienić, jeśli nie wystarczy wymienić szprychy.
Mikolaj Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Chodzi o wygięcie się obręczy ?
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 33 minuty temu, Mikolaj napisał: Tylko że one wyszły całe z nyplami przez obręcz To pozamiatane raczej... Najlepiej wrzuć czytelne foty obręczy
Rekomendowane odpowiedzi