CrazyBloody Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam mój obecny suport jest już trochę zajechany (Truvativ howitzer xr) Chciałem kupić coś tańszego z wewnętrznymi łożyskami lecz bladego pojęcia nie mam co dobrać aby części pasowały do ramy oraz korby Moja rama ballistic dual slalom Moja korba Truvativ howizer HUSSEFELT Podobno z innych firm suporty nie pasują do korb oraz mają za krótkie lub za długie ośki (Tak mi w serwisie powiedzieli)
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Niestety wyboru nie masz, Truvativ już nie produkuje tych korb w takiej wersji, jedyne na rynku suporty zgodny z tą korbą to wydatek 170-200zł. Niestety...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Niestety mają racje. Czeka Cię wydatek. Wkład a może zmiana korby?
CrazyBloody Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 4 godziny temu, PrzeLuka napisał: Niestety mają racje. Czeka Cię wydatek. Wkład a może zmiana korby? Okej zmiana korby za ile mógłbym się tej pozbyć ?
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jak znajdziesz chętnego do stówki to sprzedawaj. W cenie nowego wkładu do HUSSEFELT jesteś wstanie wyrwać używaną korbę z sztywną osią od Shimano.
CrazyBloody Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 54 minuty temu, PrzeLuka napisał: Jak znajdziesz chętnego do stówki to sprzedawaj. W cenie nowego wkładu do HUSSEFELT jesteś wstanie wyrwać używaną korbę z sztywną osią od Shimano. Dzięki a więc wystawiam
Rekomendowane odpowiedzi