Wojsława Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Hej, Planuję 2 wypady po 500 i 550km szosą i szukam dobrej nawigacji. Parametry, które musi spełniać: - przekierowanie na drogi asfaltowe odpowiednie do szosy, ale o jak najmniejszym natężeniu ruchu, żeby nie pchać się bez potrzeby między samochody - możliwość tworzenia własnych tras i przegrywania ich z komputera na nawigację - bateria trzymająca minimum 6 godzin - podświetlany ekran - częsta aktualizacja map - w miarę "możliwa" cena... nie musi być najtańsza, ma być po prostu dobra i niezawodna Jeżdżę zawsze sama, ale do tej pory jeździłam drogami krajowymi (tam, gdzie można ) i wojewódzkimi, bo na długich dystansach były dla mnie najłatwiejsze do zapamiętania i niepogubienia się. Jednak miałam już wiele sytuacji, kiedy dzieliły mnie "centymetry" od wariatów samochodowych, dla których ograniczenie 90km/h = 150km/h, wyprzedzanie na piątego poboczem pod prąd i nie chcę więcej ryzykować. Jeśli macie coś godnego uwagi o takich parametrach, to będę wdzięczna za wszelkie porady pozdrawiam !
nctrns Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Garmin Edge Explore 820 albo Edge Explore 1000, Mio Cyclo prawie każde.
Rekomendowane odpowiedzi