Skocz do zawartości

Aplikacja licznik rowerowy i śledzenie trasy

LiesNews

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy aplikacja ta dużo pobiera baterii z telefonu ?  I czy łatwo jest ustawić sobie trasę ? i czy mówi: "skręc w lewo" itd. ? i jak w tej aplikacji ustawić trasę od miejsca startu do  miejsca gdzie chcemy dojechać ? - z tego co widzę, to się nie da w tej aplikacji. Po uruchomieniu jest też suwak z boku po prawej stronie, który nie działa. Mogę sobie suwać nim do góry i w dół i nic się nie dzieje. 

PS. To jakiś szmelc nie działający .

Edytowane przez Darom
Opublikowano
W dniu 18.04.2018 o 18:10, Darom napisał:

Czy aplikacja ta dużo pobiera baterii z telefonu ?  I czy łatwo jest ustawić sobie trasę ? i czy mówi: "skręc w lewo" itd. ? i jak w tej aplikacji ustawić trasę od miejsca startu do  miejsca gdzie chcemy dojechać ? - z tego co widzę, to się nie da w tej aplikacji. Po uruchomieniu jest też suwak z boku po prawej stronie, który nie działa. Mogę sobie suwać nim do góry i w dół i nic się nie dzieje. 

PS. To jakiś szmelc nie działający .

Taki komentarz jest zbędny - chłopak sam pisze aplikacje i ją rozwija, więc to nie "szmelc", a bardzo fajny i niełatwy projekt. Wspieram - Popieram - Przetestuje przy okazji - Kolega z IT ;) 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Przetestuję i nawet przekaże darowiznę jeśli apka będzie funkcjonalna i intuicyjna.

A tak poza tym: gdyby tylko Strava miała funkcję nawigacji, byłaby idealna. A tak do nawigowania wykorzystuję google maps i stravę do rejestrowania. GM potrafi się zaciąć, posyła rower szosowy na ścieżki MTB i wymusza dokładne planowanie trasy z punktami przelotowymi. No i oczywiście telefon wytrzymuje tylko 3h w trybie oszczędzania energii (prawdopodobnie bo gps jest wykorzystywany przez 2 aplikacje), więc muszę wozić powerbank.

Na razie nie chcę kupować Mio Cyclo, bo może za rok pojawi się nowsza, chudsza wersja z mocniejszą baterią...Kto wie.

Opublikowano

Przesiądź się na Locus Maps. Podkład z OSM, od razu może rejestrować, potem sobie plik na strave wrzucisz.

• Lubię to! 1
Opublikowano
Taki komentarz jest zbędny - chłopak sam pisze aplikacje i ją rozwija, więc to nie "szmelc", a bardzo fajny i niełatwy projekt. Wspieram - Popieram - Przetestuje przy okazji - Kolega z IT  
I ja popieram a komentarze osób piszących "niedziałający" osobno są no wiecie, błędne
Opublikowano

Jak dla mnie aplikacja zbędna, trochę mało funkcji.

Zobaczę późniejsze wersje...

Opublikowano

Chcialem sprobowac, ale "Niestety, CoBike zostal zatrzymana".

Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Jak dla mnie aplikacja zbędna, trochę mało funkcji.
Zobaczę późniejsze wersje...
Funkcje jak funkcje. Są słabsze apki ale obsługa czujników bardzo by poprawiła funkcjonalność.