Skocz do zawartości

Czy firma B'twin jest dobrą marką?

Piotr5213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam w planach kupienie sobie roweru z firmy b'twin model 520s i chciałbym się was zapytać czy polecacie tą markę roweru, kosztuje on 1799 zł, a jak nie to czy jest jakaś inna/lepsza firma od tej/konkretny model w podobnej cenie. Mój kolega ma b'twin 500s i użytkuje go już 1,5/2 lata i jeszcze nie dawał go do serwisu bo się nic jeszcze nie zepsuło.

Pozdrawiam Piotr 

Opublikowano

B'twin jest świetną marką - ma bardzo atrakcyjne ceny, ale...

ten rower jest tragiczny - full w tej cenie to imitacja roweru bez względu jaka to będzie marka - powiem więcej nawet używanego fulla w tej cenie unikać należy

Pozdr !

Opublikowano

Potwierdza.słowa kolegi. B'twin.to.marka.z.bardzo dobrym.stosunkiem.jakości do ceny, ale takie fulle odpuść.zdecydowanie. to nadal będzie tylko rower rekreacyjny. Ja kupiłem.zwykłą 520 plus amortyzowane sztuce pantografów i jestem zadowolony a rower z czasem przebudowałem pod siebie. Gdybym dzisiaj kupował rower kupiłbym Rockridera 560.

Opublikowano

Bardzo dziękuję za odpowiedzi:D. Ale nadal nie wiem czy mam go kupić czy nie. Mam przeznaczone 1800 zł na rower górski i nie wiem z jakiej firmy wybrać. Wpadł mi w oko ten B'twin bo ma amortyzator z tylu i testowałem ten rower w decatlonie i sie bardzo fajnie jeździ. 

Opublikowano

Kup sobie 540, będziesz zadowolony...ten sobie odpuść:) A jak chcesz imitację fula do zabawy to dołóż i kup za 2299 540s. 520s to pieniądze wyrzucone w błoto. Rozsądniej jest kupić 520 za 1299. Taki kupiłem synowi. Co ciekawe znalazłem wersję z amorem Suntour XCR:)

• Pomógł 1