SZYMOR Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam mam pytanko czy ktoś spotkał się z takim problemem. Mam reacto 400 i podczas jazdy obniża mi się siodło moja waga to 86 kg , boje się mocniej dokręcać niż gwarancyjne 8n czy macie na to jakiś sposób czy tylko wymiana sztycy oczywiście mam jeszcze gwarancje pozdrawiam i proszę o podpowiedź
Papynsky Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Pasta do karbonu powinna rozwiązać problem.
SZYMOR Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Już to robiłem i nic ale dzięki za odpowiedź
Papynsky Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A jesteś pewny że klucz jest dobrze skalibrowany?
SZYMOR Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mam taką nadzieję bo robili to w serwisie
Papynsky Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Spróbuj sam to rozebrać i zobacz, czy z klinem wszystko jest okej. Albo podjedź jeszcze raz do serwisu, żeby to sprawdzili. W moim przypadku pomogła wymiana śruby w zacisku sztycy, bo była już po prostu wyrobiona i nie dało się odpowiednio dokręcić.
SZYMOR Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ok zrobię tak jak mówisz też myślałem o wymianie śruby dzięki pozdrawiam dam znać jak temat się zakończy
Papynsky Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Pilnuj tej sztycy i zacisku, bo widziałem ostatnio kilka przypadków, gdzie takie rozwiązania potrafiły się konkretnie zapiec.
Rekomendowane odpowiedzi