Skocz do zawartości

Garmin etrex 20x pomóżcie .

tomek040982

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest na forum ktoś bardziej obeznany? Szukałem pomocy na innym forum oraz  w internecie , ale znalazłem żadnej skutecznej rady. Do rzeczy . Urządzeniem rejestruje swój przejazd i tu nie ma problemu . Problem jest  z wrzucaniem pliku do endomondo a dokładnie z datą. W urządzeniu data jest ustawiona prawidłowo. Co dla mnie jest dziwne trening jest dodawany równo miesiąc wcześniej Dziś idę na rower i plik zostanie zapisany z datą 17 marca. Oczywiście mogę ręcznie w endomondo przestawić datę , ale nie tak ma być. Strefę czasową mam ustawioną na auto  więc nie to powinno być problemem . Ma ktoś jakąś radę? 

• 7 miesięcy temu...

Witam :0 Zakupiłem ostatnio to urządzenie  i mam pytanie..Klapka tylna zamknięta i zabezpieczona "kluczykiem"..ale kiedy się ją naciska  z góry to skrzypi,strzela.. na górze jak by troszke odstawała..Czy to normalne ? Czy trafiłem na wadliwą sztukę .Proszę pomóżcie.

@APACZ raczej nie normalne, ale mogę sprawdzić dla pewności...

ed. nic nie trzeszczy. Jeżeli chcesz, wrzuć zdjęcie swojego i zawołaj, to będę mógł sprawdzić czy coś mi odstaje tak jak i Tobie.

Edytowane przez psu
dodatkowe informacje