Skocz do zawartości

Olsztyn - jeździcie coś?

hanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszać się! Może coś wspólnie pokręcimy? Ja śmigam na przełaju, więc szosa, las bez różnicy ;-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, Olsztyn pozdrawia. Kolego jakim sprzętem śmigasz?

Opublikowano

Przełaj. Mam dwa komplety kół, więc las, bądź asfalt mi nie straszny ;-)

@edyta

Maciek widzę, że anyroadem śmigasz, więc można gdzieś wspólnie pojechać ;-)

Opublikowano (edytowane)

Najblizej was krecilem sie . Nowa Kaletka. Bartboo. Pluski. Szwaderki. Fajne tereny lasy jeziora 

Edytowane przez revolta1
Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie trasa Olsztyn - Zgniłocha - Olsztyn też po asfalcie i anyroad daje radę mimo, że opon nie zmieniałem. Po asfalcie pięknie płynie.

Edytowane przez maciek1995
Opublikowano

@maciek1995 jeśli chcesz yo możemy się ugadać na jakąś rundę w niedzielę np. A jak mnie to przyszły tydzień ;-)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Zarejestrowałem się dopiero teraz po zakupie kolejnego roweru. Na pokładzie MTB Northtec Cayon Deore 2018 oraz Szosa Haibike q race rc 2014 Tiagra. wcześniej były 3 inne, 2 MTB i jeden Trekingowy. Do tej pory jeździłem sam. Jak będę miał możliwość to z chęcią pojeżdżę z lokalesami :). Teraz zimą zacząłem jeździć na trenażerze w wirtualnych wyścigach Road Grand Tour. Kontaktujecie się tylko przez forum czy przez jakiś komunikator też.

Pozdrawiam

Opublikowano

Z forum jeszcze z nikim się nie ustawiłem. Śmigam raczej samotnie. Ale na asfaltowe wycieczki śmigam ze znajomym, po lesie raczej sam, choć zdarzy się pojechać z ekipą z zatorza na mtb. Ale trochę czasami ciężko za nimi nadążyć moim przełajem na zjazdach :D ogólnie fajna ekipa. Chętnie się spotkam i wspólnie pośmigam. Las, szosa bez znaczenia, tylko koła będę musiał zmienić ;) Jak coś to dawaj na pw. Aktualnie trochę bez formy, bo zimę się zasiedziałem, czysta amatorka 4fun. @Krzaq

Opublikowano

Ma ktoś może centrownice i mógłby mi pożyczyć na kilka dni bo muszę dwa koła zapleść od podstaw.

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie z Olsztyn i okolic 

Jest możliwość w Olsztynie wypożyczyć gdzieś odpłatnie gravela? Chciałbym spróbować jazdy na gravelu zrobić z 300km zobaczyć. sprawdzić jak się na nim jeździ czy będzie mi odpowiadał. 

Jak wygląda jazda na sztywnym rowerku jak jedzie się z kierownicą baranem. Nie chcę inwestować kasy w rower który mi nie podejdzie i będę szukał kupca później na niego