hanus Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłaszać się! Może coś wspólnie pokręcimy? Ja śmigam na przełaju, więc szosa, las bez różnicy ;-)
maciek1995 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam, Olsztyn pozdrawia. Kolego jakim sprzętem śmigasz?
hanus Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Przełaj. Mam dwa komplety kół, więc las, bądź asfalt mi nie straszny ;-) @edytaMaciek widzę, że anyroadem śmigasz, więc można gdzieś wspólnie pojechać ;-)
revolta1 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Najblizej was krecilem sie . Nowa Kaletka. Bartboo. Pluski. Szwaderki. Fajne tereny lasy jeziora Edytowane 14 Czerwca 2018 przez revolta1
hanus Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Koło bartboo to na szosę często jeżdżę
maciek1995 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Ja właśnie trasa Olsztyn - Zgniłocha - Olsztyn też po asfalcie i anyroad daje radę mimo, że opon nie zmieniałem. Po asfalcie pięknie płynie. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez maciek1995
hanus Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 @maciek1995 jeśli chcesz yo możemy się ugadać na jakąś rundę w niedzielę np. A jak mnie to przyszły tydzień ;-)
Krzaq Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam Zarejestrowałem się dopiero teraz po zakupie kolejnego roweru. Na pokładzie MTB Northtec Cayon Deore 2018 oraz Szosa Haibike q race rc 2014 Tiagra. wcześniej były 3 inne, 2 MTB i jeden Trekingowy. Do tej pory jeździłem sam. Jak będę miał możliwość to z chęcią pojeżdżę z lokalesami :). Teraz zimą zacząłem jeździć na trenażerze w wirtualnych wyścigach Road Grand Tour. Kontaktujecie się tylko przez forum czy przez jakiś komunikator też. Pozdrawiam
hanus Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 Z forum jeszcze z nikim się nie ustawiłem. Śmigam raczej samotnie. Ale na asfaltowe wycieczki śmigam ze znajomym, po lesie raczej sam, choć zdarzy się pojechać z ekipą z zatorza na mtb. Ale trochę czasami ciężko za nimi nadążyć moim przełajem na zjazdach ogólnie fajna ekipa. Chętnie się spotkam i wspólnie pośmigam. Las, szosa bez znaczenia, tylko koła będę musiał zmienić Jak coś to dawaj na pw. Aktualnie trochę bez formy, bo zimę się zasiedziałem, czysta amatorka 4fun. @Krzaq
Krzaq Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ma ktoś może centrownice i mógłby mi pożyczyć na kilka dni bo muszę dwa koła zapleść od podstaw.
revolta1 Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Panowie z Olsztyn i okolic Jest możliwość w Olsztynie wypożyczyć gdzieś odpłatnie gravela? Chciałbym spróbować jazdy na gravelu zrobić z 300km zobaczyć. sprawdzić jak się na nim jeździ czy będzie mi odpowiadał. Jak wygląda jazda na sztywnym rowerku jak jedzie się z kierownicą baranem. Nie chcę inwestować kasy w rower który mi nie podejdzie i będę szukał kupca później na niego
Rekomendowane odpowiedzi