Skocz do zawartości

Spodenki Szosowe

Sportowy Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem niedawno koszulkę Scott RC PRO White/Grey i szukam do tego spodenek z szelkami żeby pasowały, koszulkę mam w rozmiarze M i nie jestem pewny czy też jak zakupie spodenki w tym samym rozmiarze i z tej samej firmy to będą pasowały ?

Jeżeli widzieliście pasujące spodenki do tej koszulki to możecie podać linki z góry dzięki i życzę szerokości na drogach.

YIAC0078.JPG

Opublikowano
26 minut temu, Sportowy Majkel napisał:

Witam, zakupiłem niedawno koszulkę Scott RC PRO White/Grey i szukam do tego spodenek z szelkami żeby pasowały, koszulkę mam w rozmiarze M i nie jestem pewny czy też jak zakupie spodenki w tym samym rozmiarze i z tej samej firmy to będą pasowały ?

Jeżeli widzieliście pasujące spodenki do tej koszulki to możecie podać linki z góry dzięki i życzę szerokości na drogach.

YIAC0078.JPG

Każde czarne

Opublikowano

@Sportowy Majkel  wielu producentow podaje wymiary dla danego rozmiaru , jeśli nie wiesz czy będą pasowały to sie po prostu pomierz i wedle tego szukaj spodenek , a kolorystyka to juz twój gust :P 

Opublikowano

Stan: TEGO PRODUKTU BRAK W MAGAZYNIE. MOŻESZ WYBRAĆ INNĄ OPCJĘ, mam rozmiar M

Opublikowano
36 minut temu, Sportowy Majkel napisał:

Stan: TEGO PRODUKTU BRAK W MAGAZYNIE. MOŻESZ WYBRAĆ INNĄ OPCJĘ, mam rozmiar M

Można poszukać też tego w innych sklepach. ;) Ja wziąłem Ci linka pierwszego z brzegu. Chciałbyś, żebyśmy poszukali Ci łącznie z rozmiarem? Zamówić od razu? :P

Opublikowano

Ciekawe czy jak mam rozmiar M koszulki to czy spodnie w rozmiarze M będą pasowały