Sportowy Majkel Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam, zakupiłem niedawno koszulkę Scott RC PRO White/Grey i szukam do tego spodenek z szelkami żeby pasowały, koszulkę mam w rozmiarze M i nie jestem pewny czy też jak zakupie spodenki w tym samym rozmiarze i z tej samej firmy to będą pasowały ? Jeżeli widzieliście pasujące spodenki do tej koszulki to możecie podać linki z góry dzięki i życzę szerokości na drogach.
GBike Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 26 minut temu, Sportowy Majkel napisał: Witam, zakupiłem niedawno koszulkę Scott RC PRO White/Grey i szukam do tego spodenek z szelkami żeby pasowały, koszulkę mam w rozmiarze M i nie jestem pewny czy też jak zakupie spodenki w tym samym rozmiarze i z tej samej firmy to będą pasowały ? Jeżeli widzieliście pasujące spodenki do tej koszulki to możecie podać linki z góry dzięki i życzę szerokości na drogach. Każde czarne
ViGor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Sportowy Majkel wielu producentow podaje wymiary dla danego rozmiaru , jeśli nie wiesz czy będą pasowały to sie po prostu pomierz i wedle tego szukaj spodenek , a kolorystyka to juz twój gust
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Te pasują: http://www.wysepka.pl/odziez-meska/3555-spodenki-scott-bib-rc-team-2016.html
Sportowy Majkel Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Stan: TEGO PRODUKTU BRAK W MAGAZYNIE. MOŻESZ WYBRAĆ INNĄ OPCJĘ, mam rozmiar M
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 36 minut temu, Sportowy Majkel napisał: Stan: TEGO PRODUKTU BRAK W MAGAZYNIE. MOŻESZ WYBRAĆ INNĄ OPCJĘ, mam rozmiar M Można poszukać też tego w innych sklepach. Ja wziąłem Ci linka pierwszego z brzegu. Chciałbyś, żebyśmy poszukali Ci łącznie z rozmiarem? Zamówić od razu?
Sportowy Majkel Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ciekawe czy jak mam rozmiar M koszulki to czy spodnie w rozmiarze M będą pasowały
Rekomendowane odpowiedzi