Skocz do zawartości

Hamulec hydrauliczny XLC

remik_95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Przeszukałem forum i nie znalazłem tego, czego szukałem. A mianowicie planuję wyminanę hamulców w rowerze i zainteresowały mnie konkretnie te: https://rower.com.pl/xlc-br-d01-hydrauliczny-hamulec-tarczowy-tylny-prawy-1800-mm-567261https://rower.com.pl/xlc-br-d03-hydrauliczny-hamulec-tarczowy-przedni-lewy-1000-mm-567260. Niestety nigdzie nie ma żadnych opinii o tych hamulcach ani żadnych testów. Może ktoś z Was miał z nimi jakiś kontakt?

Opublikowano

Daruj sobie te wynalazki, w takiej kwocie kupisz SLX-y BR-M7000, które na 100% będą lepsze.

Opublikowano

Rozważam też deore m6000 i tektro mota. O deore znalazłem sporo negatywnych opinii więc raczej postawię na tektro.

Opublikowano
Rozważam też deore m6000 i tektro mota. O deore znalazłem sporo negatywnych opinii więc raczej postawię na tektro.
Jakie to opinie znalazłeś ?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wycieki, wycieki, wycieki, ogólnie szkoda wydawać na to pieniędzy. Mniej więcej coś takiego.

Opublikowano
Wycieki, wycieki, wycieki, ogólnie szkoda wydawać na to pieniędzy. Mniej więcej coś takiego.
Jakieś źródła.
Poważnie pytam.
Bo nie znalazłem takich komentarzy.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz Shimano, są jeszcze Magury MT4 w cenie do 550zł.

Opublikowano
1 godzinę temu, remik_95 napisał:

Jedna wielka bzdura...

M6000 to moje czwarte hydrauliki Shimano, w żadnych nigdy nie miałem problemów z wyciekiem, a dostawały w dupę mocno...

W tym budżecie co podałeś wolałbym SLXy bez dwóch zdań.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.04.2018 o 21:16, dzordz napisał:

Nic na temat m6000

Dokładnie...