Wiktor00863 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Shimano! Zakupiłem K2 Akra aby odtłuścić napęd i planuję też go wyczyścić trochę przy pomocy szczotki z Finish Line grunge brush. Czy nic się z nią nie stanie w kontakcie z K2 Akrą? Pozdrawiam
Chris Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Nic. Nawet nie wiem czy benzyna by jej zaszkodziła... Pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Kolego juz zakładasz chyba 2 temat o czyszczeniu napędu przy pomocy k2 akra. Tak jak jest napisane na opakowaniu środek jest bezpieczny dla lakieru ,plastiku , uszczelek, dlatego go polecałem. Jednocześnie przestrzegam przed innymi środkami konkurencyjnymi , które potrafią niszczyć lakier o czym się sam przekonałem. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Gość
Wiktor00863 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 1 minutę temu, samuel_87 napisał: Kolego juz zakładasz chyba 2 temat o czyszczeniu napędu przy pomocy k2 akra Nigdzie nie można się dowiedzieć o czyszczeniu roweru za pomocą tego płynu więc chcę się o nim trochę dowiedzieć tutaj no i nie chce przypadkiem czegoś zniszczyć
Rekomendowane odpowiedzi