Smart_Dog Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam, ostatnio kupiłem rower z takim licznikiem, jednak sprzedający nie dorzucił kluczyka do otwarcia wejścia na baterię w pasku, znacie jakieś ,, domowe sposoby ,, żeby to otworzyć i wymienić baterię?Z góry dzięki )) Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Smart_Dog Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Hmm jutro spróbuje hehe, chciałem się dowiedzieć jak się do tego zabrać a do roweru będę miał dostęp jutro Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
MadOnion Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wymieniasz baterię w pasku ? Potrzebujesz do tego roweru ? Ja jak wymieniam w pasku to wystarczy mi skrzynka piwa ; ) Z twardego drutu zrób albo cienkim śrubokrętem da się to odkręcić bez większego problemu.
Smart_Dog Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Okej dzięki, jak wrócę do domu to spróbujęWysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
pizzaq Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Cienki śrubokręt gwiazdkowy, płaski też od biedy się nada. Odepnij z widelca, połóż na płaskim i delikatnie, acz stanowczo odkręcaj. Zapewne na początku będzie się stawiać, ale po chwili pójdzie.
Rekomendowane odpowiedzi