chalice Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Mam nietypowy problem. Mam możliwość zakupu ramy Romet Rambler 29er r-line pod mój wzrost. Niestety jest to rama bez piwotów na V-breake. Mam natomiast fajne kółka które w zupełności mi wystarczą, z piastą bez możliwości założenia tarczy. Wymiana piasty a potem jeszcze dokupowanie tarczy i hamulca to dla mnie niepotrzebny wydatek. Pomyślałem więc, czy istnieje możliwość założenia jakichś piwotów z obejmą, Coś w tym stylu: https://rower.com.pl...iwotami--486680 ewentualnie boostera, czyli podkowy zakręconej do rurki łączącej na górze widelec, i do tej podkowy wkręcenia piwotów... Co sądzicie zda to egzamin? Pozdrawiam
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Szczerze... Ja tego kompletnie nie czuje. Nie wiadomo jak adapter będzie trzymał się ramy. W kwestii tak istotnej jak hamowanie nie kombinował bym za dużo.
chalice Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 52 minuty temu, PrzeLuka napisał: Szczerze... Ja tego kompletnie nie czuje. Nie wiadomo jak adapter będzie trzymał się ramy. W kwestii tak istotnej jak hamowanie nie kombinował bym za dużo. Może i masz rację... Dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi