lukster52 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Czy główka rr520 przyjmie amor taper. Słyszałem że niektóre ramy mogą za pośrednictwem innych sterów. Jeśli nie jakie zbacie amortyzatory pokroju rs recon na 1.1/8?
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 RR520 ma stery półzintegrowane więc niby się da. Ale raz że cena sterów kosmiczna dwa że dolna miska jest zewnętrzna i wygląda to źle i trzy że przez taki stery podniósłbyś główkę ramy i zmienił geometrię roweru. Odpuść i kup amorek 1 1/8.Ja w tym miesiącu kupiłem Raidona ze sztywną osią. Jestem bardzo zadowolony.Tu masz stówke drożej ciekawą opcję:https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rock-shox-recon-rl-pd18199/?v_Id=124856&utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_term=drp-mobile-newsfeed+&utm_content=newsfeed-mobile-multiple&utm_campaign=fb-retargeting
lukster52 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Narazie rozważania ale chodzi w gre raczej używka
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Szczerze? Nierealne. Czaiłem się od października i nie znalazłem nic pod średnie koło i 1/18 cala. Dodatkowo jak by jakimś cudem Ci się udało to wiedzy, że RR520 ma długą sterówka. Nowy amor był za długi dosłownie o 1,5cm. Dałem dwie podkładki i nie musiałem go ciąć. Używka na 90% będzie miała obcięta = za krótką sterówka.
Rekomendowane odpowiedzi