Zbysio Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Chce kupić wieszak na rower szosowy z aluminiową ramą. Znalazłem dwa typy, które mnie interesują. Który z nich jest lepszy i dlaczego? Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Zbysio
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Drugi się składa pierwszy nie ot cała różnica. Obydwa spełnią to samo zadanie.
Zbysio Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Z tym, że pierwszy jest łapany za pedał. Jak to jest nie rysuje korby?
dzordz Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Chce kupić wieszak na rower szosowy z aluminiową ramą. Znalazłem dwa typy, które mnie interesują. Który z nich jest lepszy i dlaczego? Daj linki do aukcji / sklepówDziękujęWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) W czym problem... wystarczy owinąć taśmą. Wieszak rzecz jasna. Zaczepiając rower za pedał o ścianę opierać będą się kola. Warto w takim przypadku pomyśleć o czymś co ochroni ścianę przed zabrudzeniem. Wieszając rower za ramę problem ten raczej nie występuje. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Gość
dzordz Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Czy coś grozi rowerowi/amortyzatorowi podczas przechowywania/wieszania za koło ?Kupiłem taki uchwyt jak niżej ale teraz mam wątpliwości. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
trollu Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 ja nie chciałbym tak wieszać roweru - tak po prostu, nie bo nie. Z racjonalnego punktu widzenia - rower waży np 15kg a podczas jazdy musi wytrzymać Twój ciężar, do tego w sposób dynamiczny. Wszystko powinno być ok
Rekomendowane odpowiedzi