sender Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 trochę tego jest- co godnego użycia, a co nie. Odnośnik do komentarza
Zbysio Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Używam tego. Puki co nie narzekam, a i zapach jest ok. 1 Odnośnik do komentarza
Vrzechu Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Polecam maść/krem SUDOCREM do kupienia w każdej aptece Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Polecam maść/krem SUDOCREM do kupienia w każdej aptece Stosujesz profilaktycznie czy po fakcie? Odnośnik do komentarza
Vrzechu Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @zibi_j1 generalnie z otarciami jakiegoś problemu szczególnego nie mam, więc profilaktycznie nie stosuję. Parę razy załagodził sytuację przy już powstałym otarciu umożliwiając dalsze jeżdżenie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ja kiedys stosowalem sudocrem profilaktycznie, bo zawsze miałem problemy z otarciami i działało, bardzo dobra maść. Od kąd schudłem, wiecej jeżdżę, i mam twardsze siodło nie mam już takich problemów i nie muszę stosować takich gadżetów. Odnośnik do komentarza
specialized34 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ja używam sportbalsam antifrictioncreme super balsam mamy do wyboru opcje 1.2.3 przed każdym wyjazdem się smaruje oczywiście bez bielizny i żadnych problemów 150ml już drugi sezon stosuje może nie jest bardzo tani ale spełnia wszystkie swoje właściwości http://www.sportsbalm.pl Odnośnik do komentarza
barti Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ja również polecam sudocrem. Szybko działa i na długo wystarcza Odnośnik do komentarza
Rosebikes Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Jeden z najlepszych preparatów do stosowania podczas jazdy to krem Assos. Drogi, ale pomaga, szczególnie w wyższych temperaturach. Sudocrem jest tańszy, ale dobry "po", nie polecam "podczas". Odnośnik do komentarza
KTM Ultra Flite 2018 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 A powiedzcie proszę czy Sudocrem zostawia białe ślady na spodenkach ? Odnośnik do komentarza
SnikerS Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Tak, sudocrem jest ogólnie brudzący, ciężko schodzi z palców po smarowaniu, więc ja tylko używam czasami po. A przed i w trakcie jazdy do podsiodłówki wrzucam Assos podany powyżej, rewelacja jest, no ale wychodzi dosyć drogo. Odnośnik do komentarza
KTM Ultra Flite 2018 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @SnikerSDzięki za info , zerknę na ten Assos . Odnośnik do komentarza
Łukasz_P Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 A ja polecam Bambino. Sprawdza się u mnie na trasy 4-8 h idealnie. Odnośnik do komentarza
Chrismel Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Możesz wypróbować też krem do rąk Neutrogena. Wiem że to brzmi dziwnie ale jest naprawdę super skuteczny. Na pewno dużo lepiej działa niż Sudocrem. https://www.ceneo.pl/428295 Odnośnik do komentarza
liljon Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ja używam Linomag i również mogę polecić. Jest bezbarwny. Odnośnik do komentarza
jhartman Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ja używam Assos i sprawdza się świetnie. Ale z powodu wysokiej ceny dalej eksperymentuję. Babydream z Rossmanna coś słabo mi się sprawdził, już lepiej oliwka dla dzieci. Ale i tak nic nie dorównuje Assosowi (niestety). Też dziękuję za podpowiedzi, spróbuję ten krem z Decathlonu. Pozdrawiam, Jarek Odnośnik do komentarza
Chrismel Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, jhartman napisał: Ale i tak nic nie dorównuje Assosowi Jak ktoś używa kremu Assos i ma ochotę poeksperymentować to proponuję ten krem do rąk Nuotregeny o którym napisałem wcześniej. Ciekaw jestem opinii porównawczej. Zaryzykuję stwierdzenie że nie będzie gorszy od Assosa który jest przeznaczony do użycia po jeździe. Używam tego kremu regularnie na nartach od lat i w tym przypadku robi piorunujące wrażenie. Bez niego miałem zawsze ręce tak popękane że lała się z nich krew dosłownie. A kiedy regularnie smaruję to pomimo że często mi zamarza woda na nich itp. mam ręce jakbym właśnie od kosmetyczki wyszedł. Od kiedy użyłem go do tyłka przestałem szukać czegoś lepszego. Edytowane 19 Maja 2020 przez Chrismel Odnośnik do komentarza
jhartman Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 ... od Assosa który jest przeznaczony do użycia po jeździe.Ja mam i używam Assosa do nasmarowania przed jazdą ("preRide") i o nim pisałem. Po jeździe jest "skinRepair" ale tego nie testowałem.Jak najbardziej, spróbuję N.Pozdrawiam, Jarek Odnośnik do komentarza
Milena123456 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Hej w związku z tym, ze zaczynam swoją przygodę z rowerem szukam też miejsca do zamówienia kremu i wpadła mi w oko ta strona: https://apteka.bonifratrzy.pl/ i zastanawiam się czy warto tam zamawiać. Odnośnik do komentarza
Danuel Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Milena nie polecam! raz kupiłem maść na porost włosów i wyłysiałem jak Szaju! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi