Michał123 Napisano 8 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam, czy wie ktoś jaka może być przyczyna tego problemu i jak go rozwiązać? Odnośnik do komentarza
bbc Napisano 8 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2018 Zle dokrecone sruby? Klucz dynamometryczny masz?Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Michał123 Napisano 9 Kwiecień 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 Nie mam dynamometryka. Dokręcałem na oko. Śruby mocujące mostek i kierownice są dokręcone "mocno", a sruba na zaślepce (ta u góry) jest dokręcona delikatnie Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 a dokręciłeś najpierw tą od góry a dopiero potem mostek? Ta od góry kasujesz luz na sterach. Dopiero potem dokręcasz mostek. Odnośnik do komentarza
Michał123 Napisano 9 Kwiecień 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 Najpierw dokręciłem mostek.... Dzięki za radę. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 18 minut temu, Michał123 napisał: Najpierw dokręciłem mostek.... Dzięki za radę. Luzy na sterach, to strzela... Skasuj luzy kapslem sterów, delikatnie, następnie dokręć mostek, do prawidłowego ustawienia kąta kierownicy polecam posłużyć się kijem od szczotki po uprzednim zamocowaniu go do widelca, na trytkach bądź taśmie klejącej, by mieć duży punkt odniesienia... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi