KubsoN998 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam szajbajki.Mam pytanie,kupiłem rower i mam tam hamulce chydrauliczne Tektro Auriga Pro i teraz pytanie jakim olejem je zalać mineralnym,dot ? Na klamce pisze mi tektro auriga pro mineral oil czy cos w tym stylu.I drugie pytanie ciężko sie je odpowietrza ? Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez KubsoN998
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) 27 minut temu, KubsoN998 napisał: chydrauliczne HYDRAULICZNE Wystarczy poszperać w necie i znalazł byś odpowiedź na swoje pytania. Nie żebym się czepiał ale to nie jest wiedza tajemna i wystarczy poklikać. Mi zajęło to 10 sekund. Medium transmisyjne: olej mineralny Odpowietrza się jak każde inne heble. Pierwszy raz łatwy może nie będzie ale nabierzesz wprawy. To nie składanie promu kosmicznego Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Gość
KubsoN998 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzienki za odpowiedz,lece po płyn jutro i zobaczymy co z tego wyjdzie
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 8 godzin temu, KubsoN998 napisał: Dzienki DZIĘKI... Proszę popracuj trochę nad pisownią, bo to aż nie przyjemne dla oka.
Rekomendowane odpowiedzi