Afro Napisano 8 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2018 Cześć to mój czołg:) Kona Unit 2016 Rama stal: Reynolds 520 tubing Koła: WTB i25 tubeless ready rims Korba: FSA Comet Napęd: 1x11 SLX Hamulce: Avid BB7 Opony: Maxxis Ardent 29x2.25" Siodło: Selle Italia Flite L1 titanium Gripy Ergona a pozostałe części sygnowane logiem Kony. Na zdjeciach z bagaznikiem Topeaka. W przyszłości pewnie zamontuje hamulce hydro. Głównie zależy mi na komforcie i przystosowaniu do bikepackingu będę wdzięczny za każdą sugestie:) Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 Fajne jeździdło, ale nie dla mnie... Za twardo Odnośnik do komentarza
homzal Napisano 9 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2018 (edytowane) . Edytowane 13 Grudzień 2019 przez homzal Odnośnik do komentarza
Afro Napisano 12 Kwiecień 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2018 (edytowane) Zakres napędu to aż nadto niedawo z singla przerobilem:) Edytowane 12 Kwiecień 2018 przez Afro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi