Benedykt81 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Hej. Mam pytanie . Jakie polecacie dobre siodełko?
Pete Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Bez szczegółów ciężko będzie coś doradzić. Typ roweru, jakie trasy, użytkownik, ubranie (spodenki)?
Benedykt81 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Więc tak.rower trekkingowy, trasy to troche asfalt, wiecej lasu, spodenki z pieluchą no i ważę z 88 kg
Zbysio Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Dobre siodełko to takie, na którym nie czujesz się jak po wizycie w klatce z wyposzczonym gorylem. Niestety nik z nas nie jest w stanie Ci pomuc. Musisz znaleść sklep, który da Ci siodełka na testy. Osobiście przetstowałek około 20 siodełek. Wybrałem Fi'zi:k Antares VS K:ium z 2016 roku w wersji Chameleon. To najlepsze siodło na jakim jeździłem. W drugą strone San Marco Regale. 20 min jazdy to był szczyt moich możliwości na nim. Choć wiele osób je poleca. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Zbysio
Marek Karnecki Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 42 minuty temu, Zbysio napisał: Dobre siodełko to takie, na którym nie czujesz się jak po wizycie w klatce z wyposzczonym gorylem. Niestety nik z nas nie jest w stanie Ci pomuc. Musisz znaleść sklep, który da Ci siodełka na testy. Osobiście przetstowałek około 20 siodełek. Wybrałem Fi'zi:k Antares VS K:ium z 2016 roku w wersji Chameleon. To najlepsze siodło na jakim jeździłem. W drugą strone San Marco Regale. 20 min jazdy to był szczyt moich możliwości na nim. Choć wiele osób je poleca. Dokładnie Dodałbym jeszcze, że może być tak jak u mnie - mi wszystko jedno jakie, zawsze jest każde rewelacyjne mam szczęście "że hej ! :)"
de Villars Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 8 godzin temu, Zbysio napisał: Musisz znaleść sklep, który da Ci siodełka na testy. Mam wobec tego pytanie: zna ktoś w Krakowie sklep, który udostępnia siodełka na testy? Bo prawdopodobnie będę na kupnie, a wydawać pieniądze w ciemno to średnio mi się uśmiecha.
Puncu Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 2 godziny temu, de Villars napisał: zna ktoś w Krakowie sklep, który udostępnia siodełka na testy? Mi siodełka udostępniał sklep TWR, ale może to być czysto po znajomości. Trzeba by zapytać
Rekomendowane odpowiedzi