Skocz do zawartości

Dobre siodełko na długie trasy.

Benedykt81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam pytanie . Jakie polecacie dobre siodełko?

Opublikowano

Bez szczegółów ciężko będzie coś doradzić. Typ roweru, jakie trasy, użytkownik, ubranie (spodenki)?

Opublikowano

Więc tak.rower trekkingowy, trasy to troche asfalt, wiecej lasu, spodenki z pieluchą :P no i ważę z 88 kg

Opublikowano (edytowane)

Dobre siodełko to takie, na którym nie czujesz się jak po wizycie w klatce z wyposzczonym gorylem. Niestety nik z nas nie jest w stanie Ci pomuc. Musisz znaleść sklep, który da Ci siodełka na testy. Osobiście przetstowałek około 20 siodełek. Wybrałem Fi'zi:k Antares VS K:ium z 2016 roku w wersji Chameleon. To najlepsze siodło na jakim jeździłem. 

W drugą strone San Marco Regale. 20 min jazdy to był szczyt moich możliwości na nim. Choć wiele osób je poleca.

Edytowane przez Zbysio
Opublikowano
42 minuty temu, Zbysio napisał:

Dobre siodełko to takie, na którym nie czujesz się jak po wizycie w klatce z wyposzczonym gorylem. Niestety nik z nas nie jest w stanie Ci pomuc. Musisz znaleść sklep, który da Ci siodełka na testy. Osobiście przetstowałek około 20 siodełek. Wybrałem Fi'zi:k Antares VS K:ium z 2016 roku w wersji Chameleon. To najlepsze siodło na jakim jeździłem. 

W drugą strone San Marco Regale. 20 min jazdy to był szczyt moich możliwości na nim. Choć wiele osób je poleca.

Dokładnie :)
Dodałbym jeszcze, że może być tak jak u mnie - mi wszystko jedno jakie, zawsze jest każde rewelacyjne :)  mam szczęście "że hej ! :)"

Opublikowano
8 godzin temu, Zbysio napisał:

Musisz znaleść sklep, który da Ci siodełka na testy.

Mam wobec tego pytanie: zna ktoś w Krakowie sklep, który udostępnia siodełka na testy? Bo prawdopodobnie będę na kupnie, a wydawać pieniądze w ciemno to średnio mi się uśmiecha.

Opublikowano
2 godziny temu, de Villars napisał:

zna ktoś w Krakowie sklep, który udostępnia siodełka na testy?

Mi siodełka udostępniał sklep TWR, ale może to być czysto po znajomości. Trzeba by zapytać ;)