Rediroma Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Hej, cos mi strzelało w okolicy suportu, odkręciłem korbę i zobaczyłem to co na obrazku. Teraz pytanie, biorąc pod uwagę ze ramą jest karbonowa - to można szykować się do jej utylizacji? Odnośnik do komentarza
Papynsky Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Rama z aliexpress, czy coś bardziej znanego? Odnośnik do komentarza
Rediroma Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 2 minuty temu, Papynsky napisał: Rama z aliexpress, czy coś bardziej znanego? Cannondale w supersix Odnośnik do komentarza
Papynsky Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Wow, No tego to bym się nie spodziewał... Była jakaś kolizja, coś w tym stylu? Rama od początku jest z Tobą? Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Kiedy zastanawiam się nad składaniem kasy na karbon... takie posty mnie leczą. Nie znam się ale się wypowiem: wygląda jak wada fabryczna albo błąd przy montażu suportu/korby. Odnośnik do komentarza
Rediroma Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Nie, nie jest ze mną od nowości - ale w momencie zakupu tak to nie wyglądało. Strona nienapedowa wyglada jak nowa. Strasznie szkoda mi roweru bo byłem z niego bardzo zadowolony. Pytanie tylko czy to pode mną (85kg) się po prostu któregoś razu nie złoży :/// Odnośnik do komentarza
Papynsky Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Pisz do cyklon.eu lub CarbonTech. Wyślij im zdjęcia i opisz sytuację. Może coś na to poradzą, ake ja bym na tym w tym momencie nie jeździł. Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 pisz do Szivy - jej rama pojechała na naprawę do jakiejś firmy, skontaktuj się z nimi i niech ocenią czy da radę to naprawić Odnośnik do komentarza
cywil Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Cześć. Też bym się nie spodziewał, a nawet nie chciał o tym myśleć jako że cannondale był moim pierwszym poważnym rowerem i sentyment wielki pozostaje. A co na to gwarancja? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja oddałam ramę do cyklon.eu, ale odbieram ją dopiero w przyszłym tygodniu, więc póki co ciężko jest mi coś powiedzieć. Co do naprawy takiego uszkodzenia, to firma ta chwali się na stronie naprawą podobnego przypadku: http://www.cyklon.eu/chinska-rama-problem-z-suportem/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi