Tuptam Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy mógłby mi ktoś z Was powiedzieć jakie hamulce będą pasowały do manetki Shimano SLX SL-M7000, 11-speed-I, I-Spec. Zrobiłem sobie kuku kupjąc hamulce deore m6000 które nie są kompatybilne z tą manetką (obejma) Człowiek całe życie się uczy i głupi dalej, znalazłem przyczynę. Temat do zamknięcia. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Tuptam
Tuptam Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jednak nie do zamknięcia, dalej głupim. Czy ktoś mi powie czy do manetki Shimano SLX SL-M7000, 11-speed-I, I-Spec będą pasowały hamulce Deore XT BR-M785 I-Spec B?
Pietern Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jest tych Ispeców, ja się nie wyznaję. https://www.centrumrowerowe.pl/centrum-pomocy/shimano-i-spec/ Zobacz, są też jakieś adaptery.
KryMar1983 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ja do M785 kupiłem manetke od M8000 i-spec b bo takie też wyszły i bangla. Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi