TOMALA72 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Właśnie zakupiłem synowi Rockridera 520 i postanowiłem go zaprezentować bo co ciekawe na stronie nie ma wersji z takim amorkiem. W sklepie były wersje z amorkiem UFIT 80 cokolwiek to znaczy i Suntourem XCR z blokadą i cartrigem olejowym co mnie miło zaskoczyło:) Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez TOMALA72
halasma Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ktoś chyba źle poskładał, że trafiłeś na XCR. Co nie zmienia faktu, że kilometrów bezawaryjności życzę. 1
qbratek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Na wstępie witam, bo czytam forum od dawna, ale piszę po raz pierwszy. Co do XCR w 520-tce to zauważyłem to samo tydzień temu, jak byłem w Decathlonie w Częstochowie. Nie sprawdzałem wszystkich, ale ten, którego oglądałem miał XCRa. Na fotkach na Instagramie pod tagiem #rockrider520 też widać, że najnowsze 520-tki mają XCR. Swoją drogą ciekawe, bo oficjalnie na stronie dalej podają UFIT 80mm.
TOMALA72 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) W Zielonej Górze były dwa rodzaje amorów. dobrze że się wybraliśmy bo początkowo zamiar był zamówienia z dostawą do domu:) Pojechałem jednak aby młody poprzymierzał się do różnych ram:) Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez TOMALA72
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Amorek na pewno lepszy niż ten cały Ufit
qbratek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 6 godzin temu, TOMALA72 napisał: W Zielonej Górze były dwa rodzaje amorów. dobrze że się wybraliśmy bo początkowo zamiar był zamówienia z dostawą do domu:) No to mieliście szczęście. Dzisiaj znowu byłem w Decathlonie u siebie i została już tylko jedna 520-tka z XCR. Wyglądało jak po świeżej dostawie i wszystkie pozostałe były na Uficie. Pozostaje tylko życzyć miłego użytkowania. 1
Rekomendowane odpowiedzi